Jurgen Theunissen Uitvaartzorg feliciteert Ferentes studentendragers

15-jarig bestaan van Ferentes, studentendragers

Koen Mensink en ik feliciteerden de medewerkers in deze video. Er is gekozen voor een online meeting, als alternatief voor een feest. Wij werken al velen jaren samen met studentendragers, als dragers maar ook als gastheer/-dame voor de ontvangst. Dit naar volle tevredenheid van de nabestaanden. ”Blij met de inzet van Ferentes en trots dat ik er zelf jarenlang onderdeel van heb mogen zijn’, aldus Koen.”

 

Zelf ben ik vroeger ook als drager begonnen.

”Een paar weken later kreeg ik een pak op maat. Ik mocht mee naar mijn eerste uitvaart als drager! Ik vond het zo fijn om bij te kunnen dragen aan het afscheid, om wat voor de nabestaanden te betekenen.”

Lees hier mijn column ‘van drager tot uitvaartondernemer’.

 

Meer informatie over Jurgen Theunissen