B.J, Tamboer van de Weerdt

De uitvaart van mijn man(48) is precies zo verlopen als wij ons gewenst hadden. Jurgen was aanwezig en heeft mij veel steun gegeven en begeleid maar toch merkte je niet dat hij de leiding nam, hij reikte mij alleen zijn hand. Hetzelfde ervoer ik bij Koen Mensink en Joke v. Eck. fantastische mensen. Onze wensen werden gerespecteerd en verdedigd als een pit-bul ( vanwege moeilijke familiekwestie) zonder dat ik iets ervan gemerkt heb. Personen die bij de uitvaart aanwezig waren zowel als bij de uitvaart van mijn vader 3 weken later. (door een andere uitvaart ondernemer) bemerkten ook het verschil van begeleiding. En dit was niet omdat Jurgen mij persoonlijk kende, van zijn korte loopbaan bij AH. Maar omdat hij een warme persoonlijkheid is en daar zijn medewerkers op uitkiest. Wat ben ik blij dat Jurgen de roeping van zijn hart gevolgd heeft en teruggekeerd is naar de uitvaartwereld. Want anders had diezelfde uitvaartwereld een groot verlies geleden. Nu mogen hij, Koen en andere medewerkers nog meer mensen steunen en begeleiden tijdens die zware tijd en er toch een gouden randje aangeven. Lieve Jurgen, Koen en Joke bedankt voor alles. Jullie blijven voor altijd in mijn hart.
Lieve groetjes Bea Tamboer.