• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Begrafenisondernemer Ede | Jurgen Theunissen

 • Tevreden terugkijken op het afscheid

 • Als begrafenisondernemer in Ede verzorgen wij een passend afscheid voor iedereen. Een afscheid waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Het regelen van een crematie of begrafenis zorgt vaak voor veel stress om alles goed te regelen, wij nemen deze zorg graag bij u uit handen. Als begrafenisondernemer in Ede houden wij bij het regelen de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden centraal. 

  Het regelen van een uitvaart is vaak een emotionele omstandigheid. Daarom helpen we u dan ook graag tijdens het geheel uitvaartproces. We helpen u bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste locatie, de geschikte kist en het rouwvervoer. Daarnaast zorgen wij met onze persoonlijke aanpak ook voor betrokkenheid. Op deze manier kunt u op een geruste manier afscheid nemen. 

  Als begrafenisondernemer in Ede vinden wij dat iedereen een persoonlijk afscheid verdient. Ongeacht uw budget, geloof of cultuur. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  NEEM CONTACT OP

 • Wie is Jurgen Theunissen begrafenisondernemer in Ede?

  Jurgen Theunissen begrafenisondernemer Ede wordt gevormd door begrafenisondernemer Jurgen Theunissen en Koen Mensink. Beide heren zijn ondanks hun relatief jonge leeftijd ervaren in de uitvaartbranche. Met een frisse blik kijken ze naar de mogelijkheden om voor iedereen een persoonlijke uitvaart te realiseren. Uw persoonlijke wensen staan immers voorop en aan de hand van die wensen creëren we een uitvaart met een persoonlijke totaalbeleving.

  Partners van Jurgen Theunissen

  Het regelen van een passend afscheid doen we niet alleen. Uiteraard doen we dat samen met u. Verder werken wij ook nauw samen met diverse partners. Hierbij kunt u denken aan rouwvervoerders, advocaten, notarissen en professionele uitvaart sprekers. Door goed samen te werken zorgen wij ervoor dat u op een gepaste manier afscheid kan nemen.