• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Begrafenisondernemer Nijmegen

 • Wie Nijmegen zegt, zegt Jurgen Theunissen.

 • Als begrafenisondernemer in Nijmegen verzorgen wij een passend afscheid voor iedereen. U bent bij ons altijd welkom. Ongeacht uw verzekering, budget, geloof, cultuur of uitvaartverzekering. Al geruime tijd verzorgen wij de uitvaart voor eenieder in Nijmegen. Dat houdt in dat we daardoor de lokale mogelijkheden kennen en goede banden onderhouden met uw plaatselijke uitvaartcentrum, (natuur)begraafplaats en crematorium.

  Een uitvaart regelen is vaak een emotionele aangelegenheid. We staan u daarom bij tijdens alle facetten. We helpen u bijvoorbeeld met het rouwdrukwerk, de keuze van de locatie of de kist of het rouwvervoer. Uw eigen wensen vormen daarbij het uitgangspunt. Maar we vormen ook een gesprekspartner. Een helpende hand, zogezegd. Met een persoonlijke en betrokken aanpak zorgen we ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen en tevreden terug kunt kijken op de uitvaart.

  Meer informatie over Jurgen Theunissen Uitvaartzorg? Wilt u een overlijden melden? Of uw wensen bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag hoe we u kunnen helpen.

  NEEM CONTACT OP

 • Verzorgingsgebied

  Als begrafenisondernemer in Nijmegen en omstreken verzorgen wij een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen:

  Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Beek, Beneden-Leeuwen, Berg en Dal, Beuningen, Boven-Leeuwen, Boxmeer, Cuijk, Dodewaard, Dreumel, Driel, Druten, Erlecom, Ewijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Horssen, Lent, Leuth, Leur, Maasbommel, Malden, Middelaar, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Oeffelt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Sint Agatha, Ubbergen, Wamel, Weurt, Wijchen en Winssen.

 • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg | Persoonlijk & betrokken

  Na het overlijden van een dierbare staat uw wereld even stil. Om u te ondersteunen tijdens deze periode helpen wij met alle aspecten van het uitvaartproces. Tijdens dit proces zijn er talloze beslissingen die genomen moeten worden. Samen met ons heeft u alle tijd om deze keuzes te maken. Als begrafenisondernemer in Nijmegen nemen wij uw zorgen uit handen. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld niet meer druk te maken over het regelen van de liturgie en het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand, maar kunt u in alle rust afscheid nemen. Na de uitvaart nemen we regelmatig nog even contact op om even na te praten, te horen hoe het met u gaat en om te kijken of u nog ergens behoefte aan heeft.