Ds. V. (dominee)

Jurgen, gefeliciteerd met je start als zelfstandig uitvaartondernemer samen met Koen Mensink. Aan de keer dat ik met je heb samengewerkt bewaar ik goede herinneringen. Toen ik je voor het eerst zag in de huiskamer van het tehuis dacht ik dat je de huisarts was. Je hebt iets levenslustig over je. Je bent niet de personificatie van magere Hein. Daarmee doorbreek je het voorspelbare. In een week tijd groei je uit tot een familielid van de nabestaanden. Intensief leef je mee en ben je nabij en beschikbaar en bereikbaar. Je bent een boeiend persoon, een aangenaam mens om mee om te gaan. Je hoort meer bij het leven dan bij de dood. Voor nabestaanden ben je een echte steunpilaar. En dan verdwijn je weer uit hun leven, maar reken er maar op dat ze je niet vergeten en je weten te vinden als het nodig is. Ik wens je samen met Koen veel succes.

Met hartelijke groet