Een uitvaart op Landgoed Groot-Warnsborn

De Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is zeer geschikt voor een persoonlijk afscheid met ruimte voor passende invulling op maat.

De Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is zeer geschikt voor een persoonlijk afscheid met ruimte voor passende invulling op maat. Regelmatig verzorgen we hier een condoleance, maar steeds vaker ook de gehele uitvaart.

Daarnaast is het mogelijk voor de nabestaanden om vooraf met elkaar te lunchen in een intieme sfeer. Na de uitvaart kan er met elkaar gedineerd worden.

Een mooie bijkomstigheid is dat bezoekers die van ver komen, of zelfs vanuit het buitenland, ook op deze locatie kunnen overnachten in één van de hotelkamers.

De Oranjerie heeft een Engelse tuin met prachtige rozen. Ook in deze tuin kan het afscheid plaatsvinden, met aansluitend een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

Om beter zichtbaar te maken wat er zoal mogelijk is, organiseerden we samen een fotoshoot. Fotograaf Colette van Aggelen heeft in beeld gebracht hoe een uitvaart er hier uit zou kunnen zien. Het was prettig weer samen te werken met de studentendragers van Ferentes en met de chauffeur van rouwvervoerder Correct Monnereau. Tevens was het een mooi gebaar dat Tomba grafkisten de uitvaartkist beschikbaar stelde.

Meer informatie over Jurgen Theunissen