H.v.P

In september 2012 is mijn partner om het leven gekomen door een ongeval. Dit onverwachte, plotse overlijden was voor mij en onze omgeving een enorme schok. Omdat ik tot op dat moment nauwelijks ervaring had met de dood kon ik hulp en begeleiding goed gebruiken. Ik wist dat Jurgen, een goede vriend van mij, werkzaam was geweest in het uitvaartwezen en belde hem voor hulp. Jurgen, op dat moment nog supermarktmanager bij de AH, heeft me voorbereid op de keuzes die ik moest maken mbt een mooi afscheid. Ook als was hij op dat moment niet werkzaam als uitvaartverzorger, toch was zijn kennis en ervaring dusdanig op niveau dat hij me hiermee kon helpen. Bovendien deed hij dit op een betrokken, warme en rustige wijze.
Door de hulp van Jurgen was het makkelijker om de juiste keuzes te maken. De uiteindelijke uitvaart is verzorgd door Jurgen Theunissen. Ik kijk terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik vind het mooi dat Jurgen nu zijn eigen uitvaartonderneming is gestart. Hij is geknipt voor dit bijzondere vak. Jurgen, ik wens je veel succes en voldoening bij deze nieuwe stap.