• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • HESTER MACRANDER UITVAARTSPREKER

  Bij een uitvaart is de juiste toon van groot belang. Soms is het voor nabestaanden echter moeilijk om zelf het woord te voeren. In zo’n geval kan ik uitkomst bieden. Ik kan naar aanleiding van een gesprek met u de tekst geheel voor u schrijven, of deels. Dat wordt dan aan u voorgelegd: de familie heeft altijd het laatste woord, want het gaat immers om ‘de juiste toon’. Meestal ontstaat er een mengvorm, waarbij ik bijvoorbeeld de levensloop vertel, aangevuld met andere sprekers.

  Ik neem u in ieder geval veel zorg uit handen: stel het programma samen, kan teksten schrijven en spreken, ik kan ook u helpen bij uw teksten en ik bewaak de tijd. Samen met u draag ik zorg voor een sfeervolle uitvaart, die bij de persoonlijkheid van de overledene past.

  Hester: “Jurgen Theunissen doet zijn werk als uitvaartondernemer met passie en bezieling. Ik ben er trots op met hem te mogen samenwerken.”

   

  T: 06 - 533 754 23

  E: hestermacrander@gmail.com

  www.hestermacrander.nl

 • HESTER MACRANDER UITVAARTSPREKER