• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • JAN-MARTIN BERGHUIS UITVAARTSPREKER

  Ik bel aan. Volkomen vreemd. Altijd weer die wederzijdse verrassing. Ik kom binnen. Aan tafel: luisteren en kijken. Levens lezen. Wat ik hoor, merk en zie, wat ik meemaak met mensen als de verhalen boven tafel komen – het zijn mijn inspiratiebronnen om samen een uitvaart voor te bereiden. In de twee uur tijd dat ik bij de nabestaanden ben raak je thuis in hun leven.

  Verhalen en verbeeldingen, sfeertekeningen en een passende creatieve kwinkslag. Dat is wat ik teruggeef bij een uitvaart. Ja, juist bij de uitvaart. Immers, waarom zouden we daar opeens ‘anders gaan doen’? De dood hoort bij het leven. Een uitvaart is niet alleen een markering van wat net is gebeurd: het sterven van iemand. Het gaat ook over wie iemand was. Over wat uit het leven van de overledene meegegeven wordt voor wat zal zijn. Een toekomst zonder en toch ook mét iets van hem of haar. En over hoe wij, nabestaanden, daar mee omgaan. Zo krijgt afscheid nemen een blijvende betekenis.

 • Jan-Martin Berghuis

   

  T: 06-37335484

  E: jmberghuis@getijde119.nl

  www.getijde119.nl

 • “Ben jij een neef van…?”, krijg ik vaak na afloop als reactie. Nee, ik ben even eigen geworden met de familie. Een betrokken passant die helpt om een kwetsbaar kruispunt van het leven over te steken. Dat doe ik met ervaring, bewogenheid én plezier!

  Leer mij kennen via mijn website en de regelmatige columns die ik daarop schrijf.

  En over Jurgen Theunissen Uitvaartzorg? Een prettige partner om mee te werken. Ik woon in zijn werkgebied, ben dus thuis bij hem en bij u.

 •