• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Dé oplossing voor het opzeggen van abonnementen na overlijden

   

  Eén centrale plek waar nabestaanden alle abonnementen, contracten en accounts van hun overleden dierbare kunnen opzeggen. Dat is hoe wij van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg nabestaanden ook praktisch ondersteunen bij de administratieve zorgen na de uitvaart.

  Voor mensen die iemand hebben verloren is het een herkenbare situatie: alle bedrijven en instellingen die je tegenkomt in de post, mail en bankafschriften moeten worden geïnformeerd over het overlijden. De vele abonnementen die mensen tegenwoordig hebben, en de moeilijk bereikbare klantenservice zorgen er vaak voor dat hier een hoop tijd in gaat zitten.

  Wij van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zijn een samenwerking aangegaan met het bedrijf Closure, winnaar van de Philips Innovation Award. Hierdoor kunnen nabestaanden, waarvoor wij de uitvaart begeleid hebben, kosteloos gebruik maken van deze dienst.

  Als nabestaande geef je op welke bedrijven er moeten worden ingelicht, vul je slechts één keer alle gegevens in en Closure regelt de rest. Closure houdt je op de hoogte van de status van alle opzeggingen.

  Wij staan bekend om de uitgebreide dienstverlening, persoonlijke aandacht en brede ondersteuning. “Wij zijn steeds op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en/of uit te breiden. Met het aanbieden van deze online dienst kunnen we nabestaande een extra zorg uit handen nemen in een moeilijke periode.” aldus Jurgen Theunissen.

   

  KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTVERLENING