• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • VOORSTELLEN: JURGEN THEUNISSEN

  Jurgen Theunissen is met zijn 39 jaar nog jong, maar heeft toch al 18 jaar ervaring in de uitvaartbranche. "Ik wil er toe kunnen doen op een bijzonder en emotioneel moment in iemands leven. 's Ochtends in de auto stappen op weg naar een familie die ik nog niet ken en zien wat ik voor hen kan betekenen. Dat is waar ik me voor wil inzetten. Keer op keer aansluiting zoeken om wederzijds vertrouwen op te bouwen waardoor ik samen met de nabestaanden een passende uitvaart kan vormgeven en hen tot steun kan zijn in die moeilijke tijd.

  In de uitvaartbranche ligt echt mijn hart en daarin wil ik mij onderscheiden door toegankelijk en informeel te zijn gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart. Samen met mijn collega Koen zorg ik er voor dat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid."

  Ook als u verzekerd bent bij een andere verzekeraar of niet verzekerd bent, kunt u voor meer informatie contact opnemen met Jurgen Theunissen. Klik hier voor de contactgegevens.

  e-mail: jurgen@jtuitvaartzorg.nl