• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Als jongen van zeventien begon ik als drager, waardoor mijn interesse in het vak alleen maar is gegroeid. Inmiddels bestaat mijn uitvaartonderneming twee jaar. Maar ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik vind het belangrijk om de dienstverlening samen met mijn collega Koen te blijven verbeteren. We zitten niet stil!

  Alsof ik mezelf zie
  Ik werk veel samen met studentendragers. Doordat ik ooit ook daar begon, weet ik wat er bij de jongens speelt. Dat maakt het gemakkelijk communiceren. Het is alsof ik mezelf weer daar zie lopen, twintig jaar geleden. Enorm trots dat ik ben gegroeid tot waar in nu ben, met mijn eigen uitvaartonderneming.

  Hoogtepunten
  Naast het regelen en uitvoeren van uitvaarten, houd ik me ook graag bezig met andere dingen. Eén van de hoogtepunten van de afgelopen jaren is het symposium over ‘aspecten rondom het levenseinde’. Ik hielp mee bij de voorbereiding en nam deel aan de informatiemarkt. Ik wil graag openheid creëren in dit vak. Zodat mensen weten wat ik voor ze kan betekenen. Daarover heb ik ook een lezing gegeven. Verder sponsor ik regelmatig een goed doel, omdat ik graag iets goeds voor de maatschappij wil doen. Daarnaast ga ik graag naar netwerkbijeenkomsten om steeds bij te leren, zowel als uitvaartverzorger als ondernemer. Het geeft me nieuwe contacten en ideeën, bijvoorbeeld om eens te kiezen voor een restaurant als uitvaartlocatie.

  “Ik wil graag openheid creëren in dit vak.”

  Scherp blijven
  Met mijn collega Koen spar ik veel over de uitvaarten die we verzorgen. We willen scherp blijven en onze dienstverlening blijven verbeteren. Denken vanuit de klant en ze adviseren is daarbij belangrijk. Ik loop het liefst zo blanco mogelijk bij een familie binnen. Zodat ze echt de mogelijkheid hebben om mee te denken over hun wensen. “Nu mogen we ten minste kiezen,” hoorde ik een keer. Alsof ze verwachten dat de uitvaartverzorger alles voor ze bepaalt. Ik ben pas tevreden als de nabestaanden zeggen: “De uitvaart is helemaal verzorgd zoals wíj wilden. Bedankt!”