• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 •  

  We zijn erg blij en dankbaar dat de nabestaanden, waarmee Koen en ik afgelopen jaar de uitvaart hebben verzorgd, onze dienstverlening hebben gewaardeerd met gemiddeld een 9.4! Het doet ons goed dat wij na de verzelfstandiging van mijn onderneming per 1 januari jl. vele nabestaanden naar tevredenheid hebben kunnen bijstaan.

  Jurgen Theunissen

  Hier leest u enkele van de vele reacties die wij ontvingen:

  “Je krijgt van ons een dikke 10!! en we zullen jou zeker bij al onze vrienden en kennissen aanbevelen. We zijn heel tevreden over het hele gebeuren. Zeker over de persoonlijke benadering, begeleiding en bovenal de hele uitvaart die mooi verzorgd en respectvol was. Wij (de familie) kijken er met een goed gevoel op terug. Daarvoor onze hartelijke dank aan Jurgen”.

  “Eerlijk gezegd kwamen wij per toeval bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg terecht, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. De rust, kalmte, en duidelijkheid van, in dit geval Koen Mensink, tijdens alle besprekingen over alles wat geregeld moest worden, was een prettige ervaring gezien de omstandigheden.  De perfecte organisatie vooraf zorgde voor een vlekkeloze, condoleance avond, kerkdienst en begrafenis, waarbij het opviel dat Koen en het personeel van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg overal was zonder op de voorgrond te zijn en zonder op te vallen”.

  “Ik zou Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zeker aanbevelen. De begripvolle en daardoor persoonlijke manier van aandacht en respect voor zowel de overledene als voor ons als nabestaanden, -vanaf het begin tot het eind-, maakt dat de uitvaart super persoonlijk en daardoor ook troostend en fijn is geweest. Een open en lichte locatie, niet standaard, een meer dan persoonlijke touch gedurende de uitvaart en ook de rit naar het kerkhof toe… precies zoals we graag wilden en zoals het uiteindelijk geworden is. Jurgen en alle collega’s: heel erg bedankt voor jullie fijne hulp en het goede geregel van alles!”

   

  LEES MEER OVER ONZE DIENSTVERLENING