• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Natuurbegraafplaats Arnhem | Heidepol

 • Een natuurbegraafplaats nabij Arnhem op de rand van de Veluwe. Een prachtig stuk natuurgebied met schitterende bomen en een grote open heide. Nauwelijks te herkennen als een begraafplaats. Het landschap heeft een oppervlakte van ruim 17 hectare vol begroeiing en dieren. 

  Een natuurbegraafplaats in Arnhem: Heidepol

  Een laatste rustplek op een natuurbegraafplaats nabij Arnhem: Heidepol. Voor iedereen is het mogelijk om een geschikte plek in de natuur uit te kiezen om begraven te worden. Dit kan bijvoorbeeld op een open veld of in een bosrijk gedeelte. Daarbij is het mogelijk om een houten boomschijf met een persoonlijke inscriptie achter te laten. 

  De gekozen rustplaats wordt zorgvuldig geregistreerd bij een notaris. Van het graf wordt een natuurgrafakte opgesteld met daarin de exacte GPS-coordinaten van de rustplaats. Zo kunt u op de natuurbegraafplaats in Arnhem gemakkelijk de juiste plek terug vinden. 

  NEEM CONTACT OP

 • Kosten van een natuurbegraafplaats Arnhem

  Een graf op natuurbegraafplaats Heidepol koopt u voor de eeuwigheid. Nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over het verlengen van het grafrecht. De kosten van van een plek op de natuurbegraafplaats beginnen vanaf €4.250,- hierbij zitten de begraaf kosten niet inbegrepen. Betalen in termijnen is ook mogelijk. Met een uitvaartverzekering is het ook mogelijk om bij ons een plek in de natuur vast te leggen. Omdat een verzekering vaak niet voor onbepaalde tijd uitkeert betekend dit afhankelijk van de verzekeraar dat de kosten achteraf vergoed worden. n elk graf kunnen ook drie vergankelijke asbussen worden geplaatst. Meer informatie over een begrafenis? Neem dan contact met ons op!

  Wil je de prachtige natuur van Heidepol zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? Wij helpen jou hier graag bij. Bel ons gerust voor de mogelijkheden op telefoonnummer 026 – 84 83 148 of stuur een mail naar jurgen@uitvaartzorg.nl.