• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • WIJ STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg houdt van een persoonlijke benadering. Wij stellen ons graag aan u voor. Wilt u weten met wie u te maken hebt, kijk dan ook eens op de pagina's over:

  Bekijkt u ook eens onze pagina met referenties van klanten van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg. Hier leest u hoe zij ons hebben ervaren.

   

  Hoe werken wij?

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg streeft ernaar om te allen tijde aan de wensen van de nabestaanden of overledene te voldoen. Dat kan zijn als het gaat om de lokatie, in invulling van de uitvaart en de kist. Er is vaak heel veel meer mogelijk dan mensen denken. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is een kenner bij uitstek als het gaat om de mogelijkheden in de regio Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen. Wij hebben goede relaties met de meest gangbare lokaties maar kunnen u ook voorzien van een advies over een unieke invulling.

  Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer, voor uw eigen begrafenis of crematie of die van uw dierbare? Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wij maken graag de tijd voor u.

 • Wat is de rol van een begrafenisondernemer?

  Het eerste gesprek

  Tijdens ons eerste gesprek stem ik de belangrijkste zaken met u af. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opbaarlocatie in Arnhem, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Daarnaast hebben we het dan vaak al over de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie. Doordat we dagelijks contact met elkaar hebben, kunt u de tijd nemen om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, bereid ik samen met u alles voor. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn.

  De begrafenisondernemer neemt zorgen uit handen

  U hoeft zich niet druk te maken over het regelen van de liturgie en het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand. Dit doet doe ik als begrafenisondernemer voor u bij de gemeente Arnhem.

  Geen onverwachte kosten achteraf

  Aan de hand van het eerste gesprek maak ik een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Speciale wensen kunnen we altijd nog inpassen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist, live muziek bij de uitvaart of speciaal vervoer. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen helemaal ingevuld.

 • Wanneer u een uitvaart regelt hebt u de keus uit vele uitvaartverzorgers. De één heel klassiek, de ander heel specifiek. Jurgen Theunissen Uitvaart zorg is er voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in geloof of cultuur. Iedereen is bij ons welkom. Ook wanneer de overledene onverhoopt geen uitvaartverzekering heeft.

  • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg weet elke uitvaart om te zetten in een memorabele uitvaart.
  • Uw wensen centraal
  • Toegankelijk en persoonlijk tijdens de voorbereiding
  • In stijl en betrokken bij iedere uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

   

  IN HET BEZIT VAN KEURMERK UITVAARTZORG