• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  Ede / Wageningen: 0317 703 017  
 • ROL BEGRAFENISONDERNEMER

  Het eerste gesprek

  Tijdens ons eerste gesprek stem ik de belangrijkste zaken met u af. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opbaarlocatie in Arnhem, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Daarnaast hebben we het dan vaak al over de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie. Doordat we dagelijks contact met elkaar hebben, kunt u de tijd nemen om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, bereid ik samen met u alles voor. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn.

  De begrafenisondernemer neemt zorgen uit handen

  U hoeft zich niet druk te maken over het regelen van de liturgie en het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand. Dit doet doe ik als begrafenisondernemer voor u bij de gemeente Arnhem.

  Geen onverwachte kosten achteraf

  Aan de hand van het eerste gesprek maak ik een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Speciale wensen kunnen we altijd nog inpassen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist, live muziek bij de uitvaart of speciaal vervoer. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen helemaal ingevuld.