Rouwvervoer en -boeket

ROUWVERVOER

Rouwauto

Meestal wordt de overledene vervoerd in een traditionele rouwauto. Er is echter steeds meer mogelijk op het gebied van rouwvervoer. Rouwauto’s zijn in steeds meer vormen en kleuren beschikbaar. Ook kan er gekozen worden voor een koets, trike, bus, motor of fiets.

Volgauto’s

De naaste familie kan aansluiten met eigen vervoer om in stoet de overledene te begeleiden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van volgauto’s. Het voordeel daarvan is dat men niet zelf hoeft te rijden. De chauffeur van de volgauto brengt de familie naar bijvoorbeeld een koffietafel en kan hen daarna weer naar huis brengen.

ROUWBOEKET

Voor rouwboeketten werkt Jurgen Theunissen Uitvaartzorg samen met Fleurop. Hier kunt u een rouwboeket bestellen en laten bezorgen.

Fleurop biedt u de mogelijkheid om via een webshop zelf uw rouwbloemen te bestellen. U kunt de rouwbloemen op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium.

Uw uitvaartverzorger zorgt er vervolgens voor dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheid, zoals de condoleance en de uitvaart.