• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg gekregen. Daarmee voldoet zijn uitvaartonderneming aan de zes zekerheden. Dat zijn: heldere afspraken over de uitvoering, transparante kostenbegroting, een goede organisatie van de uitvaart, bekwaam personeel, een doelmatige klachtenafhandeling en  klanttevredenheidonderzoek. “Eigenlijk werkten we al vanaf het begin volgens deze zekerheden. Al onze uitvaarten voldoen daar dus aan; nu, in het verleden en in de toekomst!”

  Duidelijke afspraken

  Ik vind het belangrijk om alles rondom de uitvaart helder in kaart te brengen voor de familie. Zo ook de kostenbegroting. Aan het eind van het eerste gesprek met de familie zorgen we ervoor dat we alle kosten overzichtelijk op papier zetten. Dat nemen we de volgende dag nog eens tot in detail met ze door. Zodat de familie niet voor verrassingen komt te staan.

  Goede organisatie

  We maken bij uitvaarten gebruik van studentendragers. Deze jongens verzorgen echt de omlijsting van de uitvaart. Ze ontvangen gasten, wijzen ze een parkeerplaats, beantwoorden vragen, nemen bloemen aan en assisteren bij de schriftelijke condoleance. En ze schouderen of dragen natuurlijk de kist als de familie dat wenst. Ze zijn zich ervan bewust dat een uitvaart vaak spannend is voor de familie en gasten. Daar gaan ze goed mee om. Ooit ben ik ook op die manier begonnen in het uitvaartvak.

  Al onze uitvaarten voldoen altijd aan het keurmerk’ uitvaartzorg’

  Fijne samenwerking

  Mijn collega Koen Mensink en ik werken veel samen. We begeleiden elke familie van begin tot eind. Mocht één van ons een uitvaart niet kunnen doen door bijvoorbeeld vakantie, dan neemt de ander de uitvaart zorgvuldig over. Zodat de familie altijd goed wordt begeleid. Ook verzorgen we regelmatig samen een uitvaart. Met onze leveranciers, van bijvoorbeeld kisten, de drukkerij en de rouwvervoerder werken we nauw samen. En we geven elkaar feedback zodat we de samenwerking blijven verbeteren!

  Video Keurmerk Uitvaartzorg

  In dit onderstaande filmpje wordt uitgelegd waar het Keurmerk Uitvaartzorg voor staat.