• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Uitvaart Arnhem met een persoonlijke aanpak

 • Jurgen Theunissen uitvaart Arnhem, wij zorgen voor een passend afscheid voor iedereen. U bent bij ons altijd welkom. Ondanks uw, budget, geloof, cultuur of uitvaartverzekering. Wij verzorgen al geruime tijd uitvaarten in Arnhem. Hierdoor weten we veel over de mogelijkheden die Arnhem te bieden heeft. Met onze jarenlange ervaring in de uitvaartbranche onderhouden we goede contacten met verschillende uitvaartcentrums, begraafplaatsen en crematoriums. Zo kunnen wij u de best passende mogelijkheden adviseren.

  Wanneer er iemand overlijdt moet er binnen een korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart in Arnhem. Daarnaast komen er veel emoties bij kijken. Dan is het fijn om te weten dat uw zorg uit handen genomen kan worden. Wij helpen u graag zodat we samen met u een persoonlijke invulling aan de uitvaart kunnen geven. We staan u dan ook in alle opzichten bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het helpen met het rouwdrukwerk, locatie, muziek en de juiste kist. Uw wensen vormen daarbij de grondslag. Niet alleen helpen wij u met het regelen, maar ook vormen wij een gesprekspartner. Wij houden namelijk van een persoonlijke aanpak.

  Meer informatie over uitvaart in Arnhem? Wilt u een overlijden melden? Of uw wensen bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

  NEEM CONTACT OP

 • Uitvaart in Arnhem met zorg

  Jurgen Theunissen staat voor transparantie en voor een persoonlijke aanpak. Wij regelen een uitvaart in Arnhem met een open werkwijze en helder in de kosten die gemaakt worden. Geen onverwachte kosten achteraf. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld niet meer druk te maken over het regelen van de liturgie en het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand, maar kunt u in alle rust afscheid nemen. Na de uitvaart in Arnhem nemen we regelmatig nog even contact op om even na te praten, te horen hoe het met u gaat en om te kijken of u nog ergens behoefte aan heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op.