Uitvaart regelen

EEN UITVAART REGELEN VAN A TOT Z

Het draaiboek van een uitvaartplechtigheid bepaalt u zelf. Uw wensen staan bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg centraal. Met onze jarenlange ervaring en onze onuitputtelijke bron aan tips en adviezen staan wij u op alle vlakken bij. Of het nu gaat om het kiezen van een lokatie, de keuze van een kist of het rouwvervoer.

Bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg bent u altijd welkom. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen. Ongeacht uw verzekering, budget, geloof, of cultuur. Ook wanneer u geen uitvaartverzekering heeft bent u bij ons van harte welkom. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van uitvaarten in traditie van diverse geloven en culturen en staan open voor uw wensen. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

ROUWDRUKWERK

Er vast onderdeel in de verzorging van een uitvaart is het rouwdrukwerk. Omdat hier enige dagen overheen kunnen gaan is het belangrijk dat u hier op tijd mee aanvangt. Dat vraagt vaak nogal wat omdat het niet eenvoudig is om in deze moeilijke tijden de juiste woorden te vinden. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg helpt u graag op weg. Ook wanneer u de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke tekst.

  • Rouwkaarten
  • Rouwbrieven
  • Rouwadvertentie
  • Gedachteniskaartje
  • Dankbetuiging

UITVAARTCENTRA

De ligging en de sfeer van de locatie zijn belangrijk voor de beleving van een uitvaart. Graag zoeken wij met u een locatie die past. Een plek waar u het afscheid kunt vormgeven zoals u dat wilt.

Of u nu een lokatie zoekt in Arnhem, Nijmegen of Ede / Wageningen Jurgen Theunissen Uitvaartzorg kent de lokale gelegenheden als geen ander. Ook is zij op de hoogte van de lokale voorschriften. Eén ding is zeker, er is veel meer mogelijk dan u denkt.

UITVAARTDIENST

Een mooie uitvaartdienst maakt echt het verschil. Het maakt het tot een memorabel afscheid waar we tevreden op terug kunnen kijken. Alleen hoe zorg je er voor dat het aan niets ontbreekt? Welke Uitvaartmuziek wordt er gedraaid? In een uitgebreid gesprek neemt Jurgen Theunissen Uitvaartzorg alles met u door.

ROUWVERVOER

Omdat elke uitvaart verschillend is, zijn ook de wijzen van vervoer heel divers. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden. Van rouwauto’s tot volgauto’s. Maar ook een uitvaartbus behoort tot de mogelijkheden. Hebt u zelf specifieke ideeën? Bespreek ze eens met ons. We zullen er alles aan doen om uw wensen te realiseren.