• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • UITVAARTCENTRA ARNHEM EN OMGEVING

  Uitvaartcentrum

  Arnhem kent diverse uitvaartcentra, waaronder Uitvaartcentrum Moskowa. Elk uitvaartcentrum heeft een aula waar het afscheid gehouden kan worden. Condoleren is hier ook mogelijk. Het afscheid wordt vormgegeven volgens de wensen van de overledene en nabestaanden. Bijvoorbeeld met muziek, foto's en gedichten. U kunt de plechtigheid laten opnemen.

  Kerken

  Arnhem kent meerdere kerken waar u terecht kunt voor een uitvaart. In Arnhem staan de Eusebiuskerk, de Koepelkerk, Opstandingskerk, Bethlehemkerk en de Walburgiskerk. In Velp kunt u gebruik maken van de Grote Kerk en De Oude Jan. En in Schaarsbergen van de Christus Koning Kapel of de Kerk aan de Kemperbergerweg.

  Plechtigheid in een restaurant

  Steeds vaker wordt gekozen voor een afscheid in een restaurant. In Arnhem kan dit bijvoorbeeld in restaurant de Palatijn, in Zaal Le Jardin achter Villa Velperweg, in Restaurant Trix of in Landgoed Groot Warnsborn. In de nabije omgeving van Arnhem kunt u ook kiezen voor de Oranjerie van Kasteel Rosendael.

  Invulling plechtigheid

  U kunt de dienst vormgeven volgens uw wensen en die van de overledene. U kunt muziek spelen en foto’s tonen via een beamer. Via toespraken kunt u vertellen over het leven van uw dierbare. Ook voorwerpen die veel hebben betekend kunnen de leidraad vormen. Zoals een verzameling. Een bijeenkomst wordt intiemer door een kring te vormen. Bij een kleine bijeenkomst kan elke gast een anekdote vertellen. Of een voorwerp of muziekstuk meebrengen die een herinnering oproept. U kunt de plechtigheid vastleggen op dvd.

  Na de uitvaart

  Na de begrafenis of crematie willen nabestaanden vaak nog even met de gasten samen zijn. Om koffie te drinken, een broodje te eten of om te dineren. Dit kan in de koffiekamer van het uitvaartcentrum. Maar ook hier geldt dat andere locaties mogelijk zijn. Zoals de restaurants waarin de plechtigheid kan plaatsvinden. Een condoleance kan ook in Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Als herinnering kunt u gasten een bidprent geven. U kunt ook denken aan een verzamelstuk. Of aan een bloem uit de tuin als de overledene daar vaak te vinden was.

  Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Bel ons gerust voor de mogelijkheden 026 – 84 83 148.

  Contact over uitvaart locaties