• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Uitvaartonderneming Arnhem

 • Voor iedereen; met en zonder verzekering.

 • Als uitvaartonderneming in Arnhem en omstreken verzorgen wij een persoonlijke uitvaart voor iedereen. Een complete uitvaart regelen is een emotionele en stressvolle gebeurtenis en deze periode wilt u liever doorbrengen met uw naasten. Als ervaren uitvaartondernemers ondersteunen wij u tijdens het gehele proces, van concept tot nazorg. En, omdat geen enkele uitvaart hetzelfde is werken wij niet met standaard concepten. Uw wens staat bij ons echt centraal. Zo garanderen wij een persoonlijke uitvaart in Arnhem.

  Samen met u bereiden wij de uitvaart volledig voor. Zo is elk aspect tot in de puntjes verzorgd. Wij verzorgen ook uitvaarten voor mensen met diverse geloofsovertuigingen en uit verschillende culturen. Ook maakt uw budget of verzekeringssituatie niet uit, u kunt bij ons altijd terecht. Wilt u samen bespreken wat Jurgen Theunissen Uitvaartzorg voor u kunt betekenen? Dan kunt u via de onderstaande knop gemakkelijk contact opnemen. Ook kunt u altijd een overlijden melden, ongeacht het tijdstip.

    

  NEEM CONTACT OP

 •  

  Verzorgingsgebied

  Wij verzorgen een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Arnhem: Angeren, Bemmel, Brummen, Deelen, De Steeg, Dieren, Doornenburg, Doorwerth, Driel, Didam, Duiven, Eerbeek, Gendt, Groessen, Haalderen, Heteren, Heveadorp, Huissen, Loenen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wolfheze en Zevenaar.

 • Send