Uitvaartverzorging Nijmegen

Uitvaartverzorging Nijmegen

Wie Nijmegen zegt, zegt Jurgen Theunissen.

Jurgen Theunissen, voor een persoonlijke uitvaartverzorging in Nijmegen en omstreken. Als uitvaartondernemer in de regio kennen we de weg in de uitvaartbranche als geen ander. Van moderne crematoria tot een algemene begraafplaats, we weten wat de mogelijkheden in Nijmegen zijn.

Een passende uitvaart in Nijmegen

Wij zorgen er voor dat iedereen de kans krijgt voor een passend afscheid, ongeacht uw budget, geloof, cultuur of verzekering. Iedereen is welkom bij ons. Een uitvaart regelen is vaak een emotionele en stressvolle gebeurtenis. Wij nemen daarom graag een stuk zorg uit uw handen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het kiezen van de juiste locatie, kist, rouwvervoer en het rouwdrukwerk.

Met onze uitvaartverzorging in Nijmegen zijn we vanaf de eerste kennismaking betrokken en zorgen dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Doordat wij de zorg uit uw handen nemen kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, het bespreken van uw wensen of het melden van een overlijden neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u. Klik op onderstaande knop voor onze contact gegevens.

Wie is Jurgen Theunissen Uitvaartverzorging Nijmegen

Jurgen Theunissen uitvaartverzorging Nijmegen wordt gevormd door twee uitvaartverzorgers, Jurgen Theunissen en Koen Mensink. Beide heren zijn al lang actief in de uitvaartbranche en weten hierdoor waar ze op moeten letten om een goede uitvaart te regelen. Wij kenmerken ons door onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij een uitvaart. Uw wensen staat centraal en aan de hand van die wensen zorgen we voor een toepasselijke uitvaart met totaalbeleving.