• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • WENSEN VOORAF VASTLEGGEN

  Uw uitvaart is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om alvast na te denken over uw laatste wens bij overlijden. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Uw wensen kunt u nu al digitaal vastleggen door deze op te sturen aan Jurgen Theunissen Uitvaartzorg.

  De voordelen van het invullen van uw uitvaartwensen:

  • Uw nabestaanden blijven niet met onverwachte vragen achter.
  • Ook als u geen lid bent van een uitvaartverzekeraar, kunt u uw uitvaartwensen vastleggen.
  • Het wijzigen of bijstellen van uw wensen is eenvoudig.
  • Een geruststellend gevoel voor u en uw nabestaanden.

  Jurgen Theunissen ontvangt uw uitvaartwensen graag

  Leg nu uw laatste wens bij overlijden vast en geef uw nabestaanden houvast bij het regelen van uw uitvaart. Jurgen Theunissen adviseert u graag bij het online vastleggen van uw uitvaartwensen. 

  Uw uitvaart nu al regelen – Het voorgesprek

  Een voorgesprek is bedoeld om eventuele wensen vast te leggen. Dit kan zijn als u of uw dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als u volop in het leven staat en de uitvaart alvast goed geregeld wil hebben. In dit voorgesprek kunnen wij uw wensen zorgvuldig met u doornemen en laten vastleggen. Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust als de uitvaart al is besproken en is vastgelegd. Indien u een voorgesprek wenst kunt u vrijblijvend een afspraak maken om samen uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen.