• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Uitvaartzorg Den Bosch | Jurgen Theunissen

 • Tevreden terugkijken op het afscheid

 • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in Den Bosch en omstreken. Als begrafenisondernemer in de regio kennen we de weg in de uitvaartbranche als geen ander. Van de algemene begraafplaatsen in Rosmalen en Engelen tot een modern crematorium: we weten precies wat de mogelijkheden zijn. Daarbij staat uw wens uiteraard centraal. Jurgen Theunissen hanteert namelijk geen standaard concepten, maar garandeert een persoonlijk uitvaart in Den Bosch.

  De periode na het overlijden van een dierbare is vaak een stressvolle en moeilijke periode voor de nabestaanden. Dan is het fijn als iemand met verstand van zaken u kan helpen met het regelen van de uitvaart. U krijgt daardoor rustig de tijd om het verlies te verwerken terwijl wij u begeleiden, uw zorgen uit handen nemen en u helpen de juiste beslissingen voor een passend afscheid te nemen.

  Een passend afscheid op basis van uw wensen is ons uitgangspunt. Geen begrafenis of crematie is hetzelfde. We verzorgen daarom een uitvaart voor mensen met diverse geloofsovertuigingen, uit verschillende culturen en voor mensen met kleine en grote budgetten. Met en zonder verzekering.

  Voor het bespreken van uw wensen, meer informatie over de mogelijkheden voor een uitvaart in Den Bosch of het melden van een overlijden kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

  NEEM CONTACT OP

 • Waarom Jurgen Theunissen Uitvaartzorg?

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is in staat vrij en onbevangen te denken. Dat resulteert in een grote variëteit aan begrafenissen en crematies. Door goed te luisteren naar de wensen van de nabestaanden weten uitvaartverzorgers Koen Mensink en Jurgen Theunissen de uitvaart in Den Bosch tot in de kleinste details te regelen. We zijn betrokken vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment van de uitvaart en daarna. Het rouwproces gaat namelijk door. We nemen daarom altijd nog even contact met u op om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen of gewoon om even te horen hoe het gaat.