Uitvaartzorg Ede

Uitvaartzorg Ede

Tevreden terugkijken op het afscheid

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede verzorgt een passende uitvaart met een persoonlijke accent. Een afscheid waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Dat doen we door uw zorgen uit handen te nemen, zodat u zonder de stress van het regelen van een begrafenis of crematie rustig afscheid kunt nemen van uw dierbare. De wensen van zowel de nabestaanden als de overledene staan daarbij centraal bij uitvaartzorg Ede.

Het overlijden van een naaste leidt vaak tot een moeilijke periode. Daarom helpen we u tijdens het gehele uitvaartproces. Vanaf de eerste kennismaking zijn we betrokken en helpen u, indien nodig, met het maken van de juiste keuzes. We kennen bijvoorbeeld de mooiste locaties en weten wat er mogelijk is in Ede en omgeving.

Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Daarom verzorgt Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede een uitvaart voor iedereen. Ongeacht uw geloof, cultuur, of budget. Met en zonder verzekering. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, het bespreken van uw wensen of het melden van een overlijden neemt u vrijblijvend contact met ons op.