• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • Uitvaartzorg Ede | Jurgen Theunissen

 • Tevreden terugkijken op het afscheid

 • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede verzorgt een passende uitvaart met een persoonlijke accent. Een afscheid waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Dat doen we door uw zorgen uit handen te nemen, zodat u zonder de stress van het regelen van een begrafenis of crematie rustig afscheid kunt nemen van uw dierbare. De wensen van zowel de nabestaanden als de overledene staan daarbij centraal bij uitvaartzorg Ede.

  Het overlijden van een naaste leidt vaak tot een moeilijke periode. Daarom helpen we u tijdens het gehele uitvaartproces. Vanaf de eerste kennismaking zijn we betrokken en helpen u, indien nodig, met het maken van de juiste keuzes. We kennen bijvoorbeeld de mooiste locaties en weten wat er mogelijk is in Ede en omgeving.

  Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Daarom verzorgt Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede een uitvaart voor iedereen. Ongeacht uw geloof, cultuur, of budget. Met en zonder verzekering. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden, het bespreken van uw wensen of het melden van een overlijden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  NEEM CONTACT OP

 • Wie is Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede?

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede wordt gevormd door uitvaartverzorgers Jurgen Theunissen en Koen Mensink. Beide heren zijn ondanks hun relatief jonge leeftijd ervaren in de uitvaartbranche en kijken met een frisse blik naar de mogelijkheden om voor iedereen een persoonlijke uitvaart te realiseren. Uw persoonlijke wensen staan immers voorop en aan de hand van die wensen creëren we een uitvaart met een persoonlijke totaalbeleving.

  Partners

  Het realiseren van een passend afscheid doen we niet alleen. Dat doen we natuurlijk samen met u, maar we beschikken ook over diverse partners met elk hun eigen specialiteit. U kunt daarbij denken aan advocaten en notarissen, maar ook aan professionele uitvaartsprekers, rouwvervoer en hulp bij het rouwproces. Kortom, bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg Ede staat u er niet alleen voor.