• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • VERDER na verlies

   

  Verdercoach

  Wanneer iemand aan wie je gehecht bent overlijdt dan grijpt dit diep in op je leven. Je realiseert je langzaam dat iemand er niet meer is en ook niet meer terugkomt. Iedereen voelt en ervaart dit gemis en verdriet op eigen wijze. Je kunt je machteloos, verdrietig, boos, schuldig, angstig en eenzaam voelen. Het omgaan met dit verlies, de emoties en de veranderingen die het teweeg brengt kan moeilijk zijn. Dit maakt het voor de mensen in je omgeving soms lastig om de juiste steun te geven. Ook kan het voor jezelf lastig zijn om te voelen wat je op welk moment nodig hebt en hoe je ermee om kunt gaan. Dan is het fijn als er iemand is waar je dit mee kunt bespreken. Iemand die er speciaal voor jou is, deskundig en aandachtig op die momenten dat jij het nodig hebt en zolang als jij het nodig hebt.

  Begeleiding bij verlies

  Als VERDERcoach begeleid ik mensen in dit persoonlijke rouwproces. Tijdens mijn begeleiding is er ruimte voor jouw gevoelens en gedachten die door het verlies zijn ontstaan. Daarin is alles bespreekbaar. Samen onderzoeken we wat de impact is van het overlijden, welke betekenis dit voor je heeft en hoe je hiermee om kunt en wilt gaan. Er zal aandacht zijn voor de emoties die het verlies teweegbrengt. Ook zal de begeleiding gericht zijn op het verder vorm geven van je leven.

  VERDERcoach: Hilde van Poeijer

  Na zelf een ingrijpend verlies in mijn leven te hebben ervaren, ben ik me als coach verder gaan verdiepen in rouwbegeleidingskunde. Ik vind het fascinerend hoe verlies ingrijpt op je leven, veranderingen teweegbrengt en een beroep doet op je veerkracht. In mijn begeleiding heb ik oog voor jouw unieke vraag, onderzoek ik samen met jou wat je nodig hebt en hoe je dit kunt realiseren. Ik geef mijn begeleiding vorm door inzichtgevende gesprekken en oefeningen. Ik wandel een periode met je mee totdat dat je zelf goed verder kunt.

  Voor meer informatie zie www.verdercoach.nl. Neem contact op via info@vrdr.nu of bel 06-44503152. Mijn praktijk ligt in de wijk Sonsbeek Kwartier Zuid, nabij het centrum van Arnhem en is gemakkelijk bereikbaar. Parkeren is gratis. Het adres is Leoninusstraat 1.

   

  Een blog van Hilde van Poeijer, coach en rouwbegeleider in Arnhem:

  Het is een terugkomende vraag van cliënten in mijn VERDERcoach praktijk: “Rouwen, doe ik het wel goed?” Wanneer we in rouw zijn door een verlieservaring of ingrijpende verandering, begeven we ons soms op nog onbekend terrein en kan de vraag opdoemen of we het wel goed doen. Lees verder: Doe ik het wel goed?

 • VERDER NA VERLIES