Begraven en cremeren

BEGRAVEN OF CREMEREN?

Nog steeds wordt veel gekozen voor een begrafenis. Nabestaanden houden zo een plek om terecht te kunnen. Een begrafenis heeft vaak hogere kosten dan een crematie. U betaalt bij een begrafenis grafrechten. Deze kosten zijn per woonplaats anders. Ook de grafsteen kan veel geld kosten. Begraafplaats Moscowa in Arnhem heeft vele soorten graven. U kunt kiezen uit algemene graven, huurgraven en koopgraven.

BEGRAVEN EN CREMEREN ARNHEM

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is van oorsprong een Arnhemse Uitvaartonderneming. Hierdoor kennen Jurgen en Koen de uitvaartbranche in Arnhem en omgeving als geen ander. Zij zijn kind aan huis bij de diverse begraafplaatsen en crematoria. Ook kunnen zij u als geen ander adviseren wanneer u een bijzondere lokatie zoekt voor het opbaren of de koffietafel na afloop van de uitvaart. De vele partners waarmee Jurgen Theunissen Uitvaartzorg samenwerkt zal u verrassen.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Arnhem: Angeren Bemmel Brummen Deelen De Steeg Dieren Doornenburg Doorwerth Driel Didam Duiven Eerbeek Gendt Groessen Haalderen Heteren Heveadorp Huissen Loenen Oosterbeek Rheden Rozendaal Westervoort Wolfheze en Zevenaar.

BEGRAVEN EN CREMEREN NIJMEGEN

Wie Jurgen Theunissen zegt, zegt Nijmegen. Als geboren Nijmegenaar heeft hij met Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zijn droom waar kunnen maken: Het verzorgen van uitvaarten in Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen. In het historische Nijmegen kent hij als geen ander de weg in de uitvaartbranche. Van oude begraafplaatsen tot het meest moderne crematorium uit de regio. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Nijmegen: Alverna Appeltern Balgoij Batenburg Beek Beneden-Leeuwen Berg en Dal Beuningen Boven-Leeuwen Boxmeer Cuijk Dodewaard Dreumel Driel Druten Erlecom Ewijk Gennep Grave Groesbeek Heilig Landstichting Heumen Horssen Lent Leuth Leur Maasbommel Malden Middelaar Millingen aan de Rijn Molenhoek Mook Nederasselt Oeffelt Ooij Overasselt Persingen Plasmolen Sint Agatha Ubbergen Wamel Weurt Wijchen en Winssen.

BEGRAVEN EN CREMEREN IN EDE/WAGENINGEN

Veel studenten en oorspronkelijke bewoners van Ede / Wageningen hebben voor deze lokatie gekozen vanwege de diversiteit in de omgeving. Van de uiterwaarden tot de Grebbenberg. De mogelijkheden voor een uitvaart in deze omgeving is dan ook niet minder divers. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg wijst u de weg en informeert u graag over de vele keuzes. Van een crematorium tot een begraafplaats. Van rouwauto’s tot de media.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Wageningen: Bennekom Ede Heelsum Renkum Rhenen en Veenendaal.