• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • CONTACT JURGEN THEUNISSEN UITVAARTZORG

 • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is werkzaam in de regio's Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het verzorgen van een persoonlijke uitvaart in elke gewenste stijl.

  Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen? Stel ze gerust. Wij regelen voor elke wens en elk verzoek een passende oplossing. Dat doen wij met veel kennis van zaken, met een ruime ervaring en met behulp van ons uitgebreide netwerk.

   

  Regio's:

  Arnhem     026 - 84 83 148

  Nijmegen     024 - 22 101 22

  's-Hertogenbosch     073 - 22 100 82

  Wageningen     0317 - 703 017

   

  jurgen@jtuitvaartzorg.nl

  koen@jtuitvaartzorg.nl

   

 • Regio Arnhem

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is van oorsprong een Arnhemse Uitvaartonderneming. Hierdoor kennen Jurgen en Koen de uitvaartbranche in Arnhem en omgeving als geen ander. Zij zijn kind aan huis bij de diverse begraafplaatsen en crematoria. Ook kunnen zij u als geen ander adviseren wanneer u een bijzondere lokatie zoekt voor het opbaren of de koffietafel na afloop van de uitvaart. De vele partners waarmee Jurgen Theunissen Uitvaartzorg samenwerkt zal u verrassen.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Arnhem: Angeren, Bemmel, Brummen, Deelen, De Steeg, Dieren, Doornenburg, Doorwerth, Driel, Didam, Duiven, Eerbeek, Gendt, Groessen, Haalderen, Heteren, Heveadorp, Huissen, Loenen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wolfheze en Zevenaar.

 • Regio Nijmegen

  Wie Jurgen Theunissen zegt, zegt Nijmegen. Als geboren Nijmegenaar heeft hij met Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zijn droom waar kunnen maken: Het verzorgen van uitvaarten in Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen. In het historische Nijmegen kent hij als geen ander de weg in de uitvaartbranche. Van oude begraafplaatsen tot het meest moderne crematorium uit de regio. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Nijmegen: Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Beek, Beneden-Leeuwen, Berg en Dal, Beuningen, Boven-Leeuwen, Boxmeer, Cuijk, Dodewaard, Dreumel, Driel, Druten, Erlecom, Ewijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Horssen, Lent, Leuth, Leur, Maasbommel, Malden, Middelaar, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Oeffelt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Sint Agatha, Ubbergen, Wamel, Weurt, Wijchen en Winssen.

   

 • Regio 's-Hertogenbosch

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg wijst u de weg en informeert u graag over de vele keuzes binnen deze regio. Van een crematorium tot een begraafplaats. Van rouwauto's tot de media.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch: Vught, Rosmalen en Vlijmen.

   

   

 • Regio Wageningen

  Veel studenten en oorspronkelijke bewoners van Ede / Wageningen hebben voor deze lokatie gekozen vanwege de diversiteit in de omgeving. Van de uiterwaarden tot de Grebbenberg. De mogelijkheden voor een uitvaart in deze omgeving is dan ook niet minder divers. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg wijst u de weg en informeert u graag over de vele keuzes. Van een crematorium tot een begraafplaats. Van rouwauto's tot de media.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Wageningen: Bennekom, Ede, Heelsum, Renkum, Rhenen en Veenendaal.

  ,

 • CONTACTFORMULIER

  Versturen