Contact


  Regio Arnhem

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is van oorsprong een Arnhemse Uitvaartonderneming. Hierdoor kennen Jurgen en Koen de uitvaartbranche in Arnhem en omgeving als geen ander. Zij zijn kind aan huis bij de diverse begraafplaatsen en crematoria. Ook kunnen zij u als geen ander adviseren wanneer u een bijzondere lokatie zoekt voor het opbaren of de koffietafel na afloop van de uitvaart. De vele partners waarmee Jurgen Theunissen Uitvaartzorg samenwerkt zal u verrassen.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Arnhem: Angeren, Bemmel, Brummen, Deelen, De Steeg, Dieren, Doornenburg, Doorwerth, Driel, Didam, Duiven, Eerbeek, Gendt, Groessen, Haalderen, Heteren, Heveadorp, Huissen, Loenen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wolfheze en Zevenaar.

  Regio Nijmegen

  Wie Jurgen Theunissen zegt, zegt Nijmegen. Als geboren Nijmegenaar heeft hij met Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zijn droom waar kunnen maken: Het verzorgen van uitvaarten in Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen. In het historische Nijmegen kent hij als geen ander de weg in de uitvaartbranche. Van oude begraafplaatsen tot het meest moderne crematorium uit de regio. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Nijmegen: Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Beek, Beneden-Leeuwen, Berg en Dal, Beuningen, Boven-Leeuwen, Boxmeer, Cuijk, Dodewaard, Dreumel, Driel, Druten, Erlecom, Ewijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Horssen, Lent, Leuth, Leur, Maasbommel, Malden, Middelaar, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Oeffelt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Sint Agatha, Ubbergen, Wamel, Weurt, Wijchen en Winssen.

  Regio ‘s-Hertogenbosch

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg wijst u de weg en informeert u graag over de vele keuzes binnen deze regio. Van een crematorium tot een begraafplaats. Van rouwauto’s tot de media.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio ‘s-Hertogenbosch: Vught, Rosmalen en Vlijmen.

  Regio Wageningen

  Veel studenten en oorspronkelijke bewoners van Ede / Wageningen hebben voor deze lokatie gekozen vanwege de diversiteit in de omgeving. Van de uiterwaarden tot de Grebbenberg. De mogelijkheden voor een uitvaart in deze omgeving is dan ook niet minder divers. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg wijst u de weg en informeert u graag over de vele keuzes. Van een crematorium tot een begraafplaats. Van rouwauto’s tot de media.

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Wageningen: Bennekom, Ede, Heelsum, Renkum, Rhenen en Veenendaal.