Referenties

 • Joyce Rutjes 26 januari 2023

  Ik gun iedereen een Koen in de verdrietige en kwetsbare tijd van afscheid nemen

  Voordat onze moeder overleed had ze aangegeven dat Koen Mensink haar uitvaart moest verzorgen. Wij kenden Koen toen nog niet.

  De dag van overlijden kwam veel sneller dan gedacht, inclusief de vele vragen en de daarbij alle kant op schietende emoties. Toen schoot Koen zijn naam door mijn hoofd en ben meteen gaan bellen. Het eerste moment van ontmoeten voelde bevrijdend, ik wist meteen waarom mama wilde dat Koen het ging doen.

  Met kalmte en geruststelling droeg hij ons door het gesprek en met zijn geweldige steun hebben wij zijn begeleiding als warm en fantastisch ervaren en ervaren we nog steeds zo. Want met zijn nazorg voelen wij ons met alle verschillende emoties, de processen die we moeten doorstaan en de leegte die is ontstaan, echt gezien.

  Wij voelen diep respect voor uitvaartverzorgers, het is geen vanzelfsprekend beroep, het zijn stille superhelden. Ik gun iedereen een Koen in de verdrietige en kwetsbare tijd van afscheid nemen. Dankjewel Koen, dankjewel voor jou! Je hebt het geweldig en onwijs mooi gedaan, mama is super trots op jou, dat weet ik zeker!

 • Familie Bruens 22 december 2022

  Koen voelde ons heel goed aan. Alles kon, alles was mogelijk!

  Wij zijn Koen erg dankbaar voor de fijne begeleiding bij het organiseren van de crematie van mijn man en onze vader.

  Koen voelde ons heel goed aan, gaf de juiste adviezen en bood hulp waar nodig. Alles kon, alles was mogelijk!

  Mede hierdoor is het voor ons een persoonlijk, mooi en liefdevol afscheid geworden waar wij als gezin met veel warmte aan terugdenken.

  Het is voor ons enorm waardevol gebleken.

 • Familie Metz 15 december 2022

  Heel erg fijn dat iemand je even bij de hand pakt en je vertelt wat je nu het beste kan doen

  Vanaf het eerste moment een heel fijn contact gehad. Jurgen heeft ons de verschillende manieren van het afscheid nemen voorgehouden, waardoor we samen op het idee kwamen om i.p.v. een traditionele uitvaart voor een informeel samenzijn in het uitvaartcentrum hebben gekozen wat veel beter bij onze broer en onszelf past. Het contact tijdens de periode van het regelen t/m het nagesprek was meer dan prettig. Ook was het heel erg fijn dat Jurgen met tips voor wat je allemaal moet gaan regelen kwam (notaris/bank etc.) wij hebben gelukkig niet dagelijks met deze zaken te maken en door het plotseling overlijden hebben we het er ook niet van tevoren over kunnen hebben. Dan is het heel erg fijn dat iemand je even bij de hand pakt en je vertelt wat je nu het beste kan doen. Wij hebben zelf de rouwkaart en de muziek gedaan, maar er was wel dagelijks contact vanuit Jurgen of we eruit kwamen en of we hulp nodig hadden. Ik zou Jurgen bestempelen als een zeer betrokken persoon die heel goed kan inschatten wat de wensen zijn en daar heel zorgvuldig op anticipeert.

 • Anoniem 13 december 2022

  Meer dan fantastisch team

  Meer dan fantastisch team, zeer empathisch.

 • Familie Rutgers 9 december 2022

  Koen was op respectvolle wijze aanwezig

  Wij hebben bij de uitvaart van een familielid te maken gekregen met Koen Mensink. Dat was zo goed bevallen dat ik Koen gebeld heb toen mijn moeder overleed. Koen is nu werkzaam bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg. Vanaf het eerste moment was er een prettig contact tussen mij, de opdrachtgever, maar ook tussen de andere familieleden en Koen. Zijn ondersteuning was correct, respectvol, en Koen dacht ook degelijk mee als wij, in ons verdriet, zaken over het hoofd zagen.

  De dag van de uitvaart was Koen op respectvolle wijze aanwezig.  Dacht aan allerlei zaken en was ons tot steun. Ook na de uitvaart heeft Koen mij een aantal keren gebeld om ons te herinneren aan zaken die gedaan moesten worden. Koen was zelf makkelijk te bereiken en reageerde altijd op onze appjes, telefoontjes.

  Wij zijn uitermate tevreden over Jurgen Theunissen Uitvaartzorg en bevelen hun ten zeerste aan.

 • Familie Vermeulen 15 november 2022

  Uitstekende verzorging

  Uitstekende verzorging van begin tot het einde en dat gaat verder dan de uitvaart/crematie.

 • Wendy Coolen 30 september 2022

  Dankzij Jurgen en Koen is er een mooi afscheid geweest voor mijn vader

  Tijdens een moeilijke periode van rouw Ă©n het regelen van belangrijke zaken, ben ik zeer tevreden over de uitvaartverzorging van Jurgen. Jurgen en Koen zijn makkelijk in contact, denken mee waar behoefte is, zijn bereid om een stap extra te zetten in deze rouwperiode en zijn transparant in afspraken.

  Dankzij Jurgen en Koen is er een mooi afscheid geweest voor mijn vader waar ik met veel liefde aan terug denk. Op het moment dat ik nogmaals een afscheid moet regelen, zal ik dit zeker via Jurgen en Koen doen.

 • Familie Bodewitz 29 september 2022

  Mede door goede adviezen en inzet van Koen waren het mooie uitvaarten

  Koen Mensink heeft ons op een zeer vriendelijke en prettige manier door de moeilijke fase van het organiseren van de uitvaarten  van onze ouders heen geloodst. Hij was zeer begripvol, ondersteunend, empathisch en behulpzaam. Ook was hij zeer goed en snel in het regelen van alle benodigde zaken en was hierin zeer flexibel. Hij zorgde voor een begrafenis die volledig op onze wensen aansloot en spande zich in om de kosten ervan te beperken. Mede door zijn goede adviezen en inzet waren het mooie uitvaarten.

 • Familie Hengeveld 27 september 2022

  Jurgen had alles onder controle, dat geef zoveel rust.

  Zeker wel, zullen we Jurgen aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen. Jurgen had alles onder controle en dat geeft zoveel rust, dat je je verder alleen nog maar druk hoeft te maken over je eigen emoties.

 • Anoniem 15 september 2022

  Prettig en professioneel

  Zeer prettige en professionele uitvaartverzorging

 • Familie Jansen 20 augustus 2022

  Koen is gewoon een heel prettig en fijn persoon die je het afscheid van je dierbare wil laten regelen

  Wat zijn wij dankbaar dat Koen de uitvaart van onze vader (en man) heeft kunnen verzorgen! We hadden op donderdag een kennismakingsgesprek voor vrijdag ingepland, maar onze vader en man kwam eerder dan dat gesprek te overlijden.

  Zonder de daadwerkelijke opdracht voor de uitvaart te hebben was Koen bij het ophalen van onze vader en man en heeft hij de overplaatsing naar Moscowa geregeld. Tijdens het daadwerkelijke gesprek nam hij alle tijd en heeft hij veel goede opties aangedragen. Op de voor ons belangrijke momenten (ook wanneer het niet perse nodig was) was Koen aanwezig.
  Koen toont interesse in de nabestaanden, is rustig, meegaand, begripvol, ontzorgt en denkt in alle stappen van het afscheid met je mee.

  Koen is gewoon een heel prettig en fijn persoon die je het afscheid van je dierbare wil laten regelen. Wij zullen bij toekomstige uitvaarten geen moment twijfelen om Koen in te schakelen of mensen door te verwijzen naar Koen/Jurgen Theunissen Uitvaartzorg.

 • Anoniem 12 juli 2022

  Mijn dank gaat uit naar Jurgen en Koen

  Allereerst was ik tevreden over het eerste gesprek om de beide uitvaarten van mijn ouders te bespreken. Mijn vader was toen nog in leven, maar al wel ziek en zéér emotioneel op dat moment. Jurgen heeft dit goed opgevangen.

  Jurgen heeft de bespreking van de crematie van mijn vader met zijn dosis mensenkennis in goede banen geleid. Helder van taal!

  Op de dag van de crematie verliep alles naar tevredenheid. Jurgen en Koen hebben er alles aan gedaan om er een mooi afscheid van te maken.

  Beide heren zijn empathisch, intelligent en beschikken over een dosis mensenkennis.

  Mijn dank gaat uit naar Jurgen en Koen

 • Mw. T. Landeweerd 10 juni 2022

  Ik heb in deze vreselijke tijd heel erg veel steun aan hem gehad.

  Er wordt heel discreet gehandeld, met veel respect en medeleven. Koen heeft mij veel uit handen genomen, maar ik kreeg ook de tijd om zelf keuzes te maken. Ik heb in deze vreselijke tijd heel erg veel steun aan hem gehad. De dienst was prachtig en heel erg waardig. Er kwam in een korte tijd enorm veel op mij af, Koen heeft dit geordend en stond de hele dag voor mij klaar om te helpen.

 • Anoniem 2 juni 2022

  Zeer fijne begeleiding

  Ik heb het geheel als een zeer fijne begeleiding ervaren.

 • Familie Linthorst 8 april 2022

  Alles perfect geregeld

  Van de eerste kennismaking tot het einde was alles perfect geregeld.

 • Familie Cohen 6 april 2022

  Fijn en rustig

  Fijne, rustige, attente, aardige, medelevende en vriendelijke mannen

 • Nabestaanden van dhr. J. Jillings 4 april 2022

  Zorgvuldig en prettig

  Prettige uitvaartonderneming: Jurgen luistert goed, neemt de tijd, geeft uitgebreid informatie over diverse mogelijkheden, denkt mee, adviseert desgewenst maar dringt niets op.

  Betrokken, accuraat, laat niets aan het toeval over en checkt vooraf alles zorgvuldig. Uitvaart zelf verliep zoals gewenst. Nazorg in de vorm van een gesprek als zorgvuldig en prettig ervaren.

 • Anoniem 3 april 2022

  Gezien de omstandigheden prettig en ontspannen

  Mooie uitvaart, tot in de puntjes verzorgd en gezien de omstandigheden was de  samenwerking prettig en ontspannen.

 • Familie Linssen 11 maart 2022

  Respectvol en vol passie

  Koen was zeer betrokken, accuraat, kwam met diverse ideeën waardoor wij als familie een weloverwogen beslissing konden nemen.

  De voorbereidingen en de dag van de uitvaart waren door Koen en zijn team tot in de details perfect getimed en verzorgd.

  Koen is voor ons een grote steun geweest. Wij hebben kunnen zien dat hij zijn werk als uitvaartverzorger respectvol en vol passie uitoefent.

  Wij zijn als familie vol lof over Koen.

 • Familie Mutsaers 9 maart 2022

  Koen, we willen je heel erg bedanken!

  Erg fijn contact gehad met Koen voor de organisatie van de uitvaart van onze vader. Al bij het eerste gesprek had hij voor alle betrokkenen een bijzonder goede indruk achter gelaten. Er  werd een checklist afgewerkt zonder het gevoel te geven dat er een checklist was; het beloop van de gesprekken was natuurlijk, persoonlijk en prettig. Koen was altijd bereikbaar en handelde snel bij vragen.

  Koen, we willen je heel erg bedanken! We zullen nooit vergeten dat je in een week van zwaarte, drukte en bovenal veel verdriet ons enorm hebt verlicht door je nauwkeurige snelle werk, je meedenken, en je warme persoonlijkheid.

 • Anoniem 8 maart 2022

  We kijken er met een goed gevoel op terug

  Zeer goede begeleiding, we kijken er met een goed gevoel op terug.

 • Familie Peters 3 januari 2022

  Heel mooi en waardig

  Wij hebben de begeleiding en verzorging van de uitvaart door Jurgen Theunissen Uitvaartzorg als heel professioneel ervaren. Met name Koen heeft zich tot het uiterste ingespannen om alles te laten verlopen, zoals met hem besproken. Alle zaken die nodig waren zijn tot op het laatste moment uitgevoerd met veel gevoel voor het moment. De steun die wij hierbij mochten ontvangen heeft ons geholpen om de uitvaart heel mooi en waardig te mogen ervaren.

 • Familie de Bruin 23 december 2021

  Ik geef jullie zeker een 10 met een griffel

  Omdat het zo snel moest en wij het niet beter hadden kunnen treffen.

 • Jan van den Broek 17 december 2021

  Het gaf ons een goed gevoel

  Meteen een prettig contact met Jurgen en Koen. Overal is aan gedacht en waar nodig meegedacht en geadviseerd.

  Met jeugdig elan heeft Jurgen de ceremonie geleid. Elke handeling bij het afscheid was weloverwogen en gaf ons een goed gevoel. Ook de gekozen locatie was goed, met persoonlijke aandacht voor de gasten.

  Al met al een troostrijke herinnering.

 • Anoniem 23 november 2021

  Hij denkt mee, is inlevend en verzorgt alles tot in de puntjes

  Jurgen is een erg prettige man om mee samen te werken, hij denkt mee, is inlevend en verzorgt alles tot in de puntjes. In een moeilijke tijd zorgde hij ervoor dat wij zo min mogelijk zorgen hierover hoefde te maken.

 • Familie Chardon 10 november 2021

  Vakkundig, betrokken, luistert en stemt goed af

  Waardevolle ondersteuning gegeven voor een mooi en waardig afscheid. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaar.

 • Familie Courbois 5 oktober 2021

  Prettig dat er interesse is getoond in mijn welzijn

  Na het overlijden van mijn vader ben ik goed begeleid en ingelicht. Ook na de crematie heb ik het als prettig ervaren dat er over alles contact met mij is opgenomen en interesse is getoond naar mijn welzijn.

 • Anoniem 28 september 2021

  De tweede maal Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

  Dit was de tweede maal dat Jurgen Theunissen Uitvaartzorg een uitvaart voor ons geregeld heeft. De eerste maal bij de uitvaart van onze vader en dit keer bij de uitvaart van onze moeder. Er werd ons niets verplicht, we mochten zelf de uitvaart invullen en kregen goed advies over wat er wel kon en of mocht.

 • Anoniem 21 september 2021

  Zeer begripvol

  Goede begeleiding en zeer begripvol. Er was geregeld contact met de familie.

 • Anoniem 29 mei 2021

  Heel veel oog voor de mensen

  Heel veel oog voor de mensen en de moeilijke positie waarin ze nu verkeren.

 • Anoniem 20 mei 2021

  Vriendelijk personeel

  Vriendelijk personeel, goede service en afhandeling van het begin tot eind.

 • Anoniem 12 april 2021

  Goede begeleiding bij samenstellen van de uitvaart

  Koen was rustig, beleefd en betrokken bij de uitvaartverzorging.

 • Familie Meijer 16 maart 2021

  Dat is wat je in deze periode juist zo nodig hebt.

  Ik zou deze uitvaartonderneming zeker aanbevelen aan mensen. Koen heeft ons op alle fronten fantastisch begeleid. Niets was te veel en veel ideeën/mogelijkheden werden door hem aangedragen. Hij was de gehele periode erg betrokken. De (aanloop naar de) uitvaart is volledig naar onze wensen verlopen.

  Ook in de nazorg bleef Koen betrokken. Koen heeft er mede voor gezorgd dat deze periode voor ons positief en rustig verliep. We hadden alle tijd om als familie bij elkaar te zijn zonder het gevoel te hebben dat er van alles geregeld moest worden. Dat is wat je in deze periode juist zo nodig hebt.

 • Anoniem 5 maart 2021

  Zeer goed en professioneel

  De bescheiden/invoelende, maar ook sturende wijze van begeleiding was zeer goed en professioneel.

 • Familie Wijnen 2 maart 2021

  Een zeer fijn en warm persoon.

  We hebben hele goede hulp ervaren. Ik zou Jurgen Theunissen zeer zeker aanbevelen.

 • Lide 1 maart 2021

  Het beste wat ons kon overkomen in deze situatie

  De dood van mijn man was  ’aangekondigd’ en de drie volwassen kinderen en ik hadden een idee over hoe wij graag afscheid wilden nemen.

  Jurgen Theunissen werd ons door iemand aanbevolen, het beste wat ons kon overkomen in deze situatie. Dit willen wij  graag doorgeven.

  Zijn ervaring,  kennis, de nodige contacten en vooral persoonlijke benadering met keuzemogelijkheden hebben ons getroffen en maakte dat echt op alle onderdelen het een onvergetelijk, mooi afscheid is geworden.

 • Anoniem 25 februari 2021

  Fijne persoonlijke begeleiding van Koen.

  Geweldig geholpen met het regelen van de uitvaart van mijn vrouw.

 • Anoniem 8 februari 2021

  Een hele grote dikke pluim voor Koen, dank je wel!

  Veel lof voor Koen Mensink, die de begrafenis van Jeanne mede heeft vormgegeven en begeleid. We konden al onze wensen op een prettige manier met hem delen. Hij had een goed luisterend oor en kwam zo nodig met suggesties. We hebben er samen op die manier  iets moois en onvergetelijks van gemaakt. Een begrafenis zoals Jeanne dat wilde, puur, zonder franje,  een intieme en  warme sfeer.

  Koen wordt door ons als een prettig  persoon ervaren, iemand die je bij zo’n intense gebeurtenis aan boord wil hebben, waar je op kan vertrouwen dat het goed gaat en  niet voor vervelende verrassingen komt staan. Hij had de regie en bleef op de achtergrond aanwezig. Hij maakte duidelijke afspraken en hield zich daar aan. Ook bewaakte hij de voortgang van zaken die op ons bordje lagen. Kortom een hele grote dikke pluim voor Koen, dank je wel!

 • Familie Pater 28 december 2020

  Heel goed contact

  Heel goed contact met de uitvaartleider. Zorgt dat alles geregeld is wat wij wilden en dringt niet aan om meer te regelen dan wij nodig vonden.

 • Anoniem 23 december 2020

  De drie B’s

  Betrokken, betrouwbaar en bescheiden.

 • Anoniem 20 december 2020

  Vriendelijk en heel  betrokken personeel

  Goede begeleiding en informatie rondom de crematie. Ook het evaluatie gesprek later werd enorm gewaardeerd.

 • Familie Martina 4 december 2020

  Deskundig, accuraat en professioneel

  Komt afspraken na. Snelle reactie zowel via mail als telefonisch.

 • Anoniem 19 november 2020

  Dank voor integere begeleiding

  In deze “aparte opdracht” van H., was ik heel blij met de persoonlijke, zorgvuldige en integere begeleiding vanaf het begin t/m het eind. Nogmaals hartelijk dank aan Koen Mensink.

 • Familie van Berne 23 oktober 2020

  Het klopte allemaal

  Wat een vakman is Jurgen. Hij voelde feilloos, op een betrokken, informele maar zeer professionele manier aan, wat wij als familie nodig hadden. Zijn bezoek was elke keer een soort klein feestje, te midden van het grote verdriet, omdat hij precies op de juiste manier meedacht, vragen stelde, dingen uit handen nam en dus heel veel voor ons kon betekenen. Dat gaf lucht en dat is heel fijn als je groot verdriet hebt. Het klopte allemaal.

 • Familie Smits 29 september 2020

  Respectvol en prettig

  Opvallend is de respectvolle en prettige benadering als ook de ‘samenwerking’.

 • Familie Romijn 28 september 2020

  Betrokken als een goede vriend…

  Uitvaart was perfect verzorgd, geen enkel kritisch punt. Vol respect voor de overledene, mijn vader. Ook de zorg voor alle zaken die op je af komen na een overlijden, advertentie, melden overlijden, suggestie voor notaris, regelen crematie, kerkdienst, dit alles tot in de puntjes verzorgd. Ook de begeleiding bij dit alles perfect: Jurgen Theunissen verzorgde de uitvaart en toonde zich betrokken als een goede vriend.

 • Familie Wester 25 september 2020

  Het contact als bijzonder prettig ervaren

  Eigenlijk geen negatieve punten te melden. Ik en met mij onze kinderen hebben  het contact en de hele gang van zaken rondom de uitvaart  als bijzonder prettig ervaren.

  Ik denk wel dat we erg boften met het feit dat wij die week voor Jurgen de enige uitvaart waren. In Coronatijd zou het qua aandacht en tijd  wel wat minder riant geweest zijn, denk ik. Ook daar zouden we uiteraard  begrip voor gehad hebben.

 • Anoniem 8 september 2020

  Grote betrokkenheid

  Fijne samenwerking, grote betrokkenheid, Koen heeft ons goed op de hoogte gehouden van alle lopende zaken.

 • Anoniem 3 september 2020

  Prettige samenwerking

  Meedenkend, prettige samenwerking, laagdrempelig.

 • Familie Langeweg 20 augustus 2020

  Persoonlijke contacten zeer prettig

  Goede ervaring bij de verzorging van 3 uitvaarten. Professionele benadering. Persoonlijke contacten zeer prettig.

 • Astrid Zijlstra en familie Loef 17 augustus 2020

  Tevreden en dankbaar

  We zijn echt heel tevreden en dankbaar, alles werd voor ons geregeld, duidelijke afspraken en alles verliep goed. Ook de balans betrokkenheid versus privacy en ruimte geven  is erg fijn.

 • Anoniem 11 augustus 2020

  Hij voelt erg goed aan wat past en wat nodig is

  Toen mijn vader overleed heeft Koen ons enorm goed geholpen in de voorbereidingen naar de begrafenis toe. Hij voelt erg goed aan wat past en wat nodig is. Zijn hulp heeft het mogelijk gemaakt om afscheid te nemen op de manier die wij wilden.

 • Familie De Koomen 11 juli 2020

  Wij hadden niet prettiger geholpen kunnen worden.

  Goede suggesties, goed oor voor wat wij graag wilden. Dit alles in een zeer prettige sfeer. Bijzonder ook dat mijn moeder kennis gemaakt heeft met Jurgen en dat heel prettig vond.

 • Familie Rozema 1 mei 2020

  Jurgen voelde heel goed aan wat onze behoefte was

  Zeer tevreden over de dienstverlening van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg. Zeer prettig contact, voelde heel goed aan wat behoefte van ons was ten aanzien van uitvaart. Denkt mee en heeft goede adviezen, altijd bereikbaar en reageert snel en adequaat, duidelijke afspraken, alles tot in de puntjes geregeld en gereorganiseerd en ook aandacht voor nazorg.

 • Familie Smulders 28 april 2020

  Zeer professioneel

  Zeer professioneel, goede organisator, correct, prettig verbaal en goede administrateur.

 • Familie Mathijssen 23 april 2020

  Ondanks de corona tijd een mooie en warme uitvaart

  Wij hebben het heel fijn gevonden, ondanks de corona tijd, dat mijn vader een mooi en warm uitvaart heeft gehad.

  Het telefonisch contact om alles te regelen was prima, rustig luisteren naar onze wensen maar ook goede voorstellen van jou. Jurgen, de uitvaart van mijn vader was bijzonder met alleen het gezin en de live stream heeft onze familie, die er niet bij konden zijn, erg fijn gevonden.

  Nogmaals bedankt voor de warme medeleven en de fijne contact rondom het regelen van de uitvaart van mijn lieve vader.

 • Anoniem 22 april 2020

  Jurgen kwam met originele suggesties

  Jurgen was zeer service minded met gevoel voor het proces en de situatie. Acties en reacties waren altijd op tijd en effectief. Jurgen kwam met originele suggesties die pasten bij onze wensen waardoor we terug kunnen kijken op een waardig afscheid van onze vader.

 • Familie IJsseldijk 21 april 2020

  Niks dan lof

  Jurgen heeft de uitvaart van mijn vrouw geweldig geregeld. Mijn vrouw was Boedhistisch en Jurgen heeft kunnen voldoen aan al haar religieuze wensen en rituelen. Hij stond open voor onze wensen en gaf waardevolle adviezen. Jurgen is niet formeel en slaat de juiste toon aan. Er was meteen een klik tussen ons en hem. Blijft rustig. Heeft veel begrip zonder poespas.

  Hij houdt alles in de gaten en heeft een geheugen van een olifant en niets ontsnapt aan zijn aandacht. Hij heeft ons door de moeilijke periode tussen het overlijden en de uitvaart heen geholpen. Niks dan lof voor de wijze waarop hij de uitvaart van mijn vrouw heeft verzorgd.

 • Anoniem 4 maart 2020

  Goed oog voor de situatie

  De aanpak was heel prettig voor de familie/vrienden van mevrouw.  Goed oog voor de situatie en de wensen die er waren.

 • Familie Bouwma 3 maart 2020

  Alles wordt goed geregeld

  Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zorgt voor een goede, fijne en prettige samenwerking tussen uitvaartverzorger en familie. Alles wordt goed geregeld en er wordt een duidelijk advies afgegeven waardoor de uitvaart prima verloopt.

 • Anoniem 25 februari 2020

  Zeer professioneel, prettig en persoonlijk

  Jurgen en Koen nemen alle zorg over, in een op zo’n moment lastig proces. Zeer professioneel, prettig en persoonlijk; zeer gewaardeerd!

 • Familie van Schaijk 18 februari 2020

  Een fijn duo

  Open en zijn tegelijk richtinggevend. Een fijn duo.

 • Anoniem 27 januari 2020

  Uitermate tevreden

  Wij zijn uitermate tevreden over alles omtrent de verzorging van de overledene en alles betreffende het regelen van de uitvaart.

 • Familie Hylkema 23 januari 2020

  Hij verdient een dikke pluim

  In oktober 2018 zijn wij bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg terecht gekomen en heeft hij samen met ons een prachtige uitvaart voor mijn vader georganiseerd. Alles was heel goed geregeld en niets was teveel gevraagd voor Jurgen. Toen mijn moeder in augustus 2019 kwam te overlijden was er geen twijfel mogelijk wie te bellen, Jurgen natuurlijk. Ook de uitvaart van mijn moeder is een heel mooi afscheid geweest. Jurgen is een fijn en warm mens die met je meedenkt over het afscheid, want dat kun je maar Ă©Ă©n keer doen en hij verdient een dikke pluim!

 • Familie Stribos 23 januari 2020

  Persoonlijke benadering

  Persoonlijke benadering is erg goed. Daarbij leveren jullie ook maatwerk en denken goed mee met onze gedachten en wensen ten aanzien van de uitvaart en alles eromheen.

 • Anoniem 23 januari 2020

  Niets dan lof

  Over onze keuze voor Jurgen Theunissen Uitvaartzorg (JTU) voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder waren wij zeer tevreden. De aanpak van JTU was persoonlijk en zorgvuldig, wat dit bedrijf een kleinschalige en klantgerichte indruk geeft.

  De formaliteiten werden snel en adequaat geregeld, en bij het samenstellen van de dienst werd op een prettige manier steun verleend. Het optreden van onze persoonlijke uitvaartverzorger als gastheer en leider van de afscheidsbijeenkomst was aangenaam maar niet op de voorgrond tredend. Kortom: niets dan lof, wij kunnen JTU dan ook van harte aanbevelen.

 • Familie van Woezik 23 januari 2020

  Alles klopte

  De naam Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zou eigenlijk moeten zijn ”Ontzorgen”. Dat is wat Jurgen voor ons heeft gedaan, alles klopte. Vanaf het eerste contact tot en met de dienst was alles perfect geregeld.

 • Familie Beumer 23 januari 2020

  We kijken terug op een mooie en persoonlijke uitvaart

  Ik beveel Jurgen Theunissen met het cijfer 10 aan bij andere mensen. Hij heeft de uitvaart op een prettige en rustige manier geregeld, waarbij hij zinnige adviezen gegeven heeft en toch maximale ruimte liet voor de familie/nabestaanden.

  Bij het begeleiden van de uitvaart zelf heeft hij de gang van zaken goed in de gaten gehouden zonder daarbij te nadrukkelijk op de voorgrond te treden, hetgeen wij erg prettig vonden. Zonodig was hij er.

  De uitgebrachte offerte voor de uitvaart was goed overzichtelijk en duidelijk en werd daarbij ook nog van een goede uitleg voorzien. Wij kijken terug op een mooie persoonlijke uitvaart hetgeen ook door de kleinkinderen van de overledene unaniem werd onderschreven.

 • Dhr. Sanders 23 januari 2020

  Mooie eervolle ervaring

  Ik zou Jurgen Theunissen aanbevelen voor een begrafenis van een dierbare. In mijn persoonlijke ervaring ging het over een uitvaart van een cliënt die in het verpleeghuis woonde waar ik werkzaam ben. Een kleine en persoonlijke fluisterdienst die samen met enkele andere bewoners, vrijwilliger en verpleegkundige werd beleefd. De vrijheid die we kregen om deze uitvaart zelf te organiseren en in te richten maakte dat mede bewoners en betrokkenen dit als een mooie eervolle ervaring hebben ervaren.

 • Familie Velthuizen 24 december 2019

  Vriendelijk en betrouwbaar

  Jurgen is een vriendelijke en betrouwbare uitvaartondernemer. Zowel in de aanloop tot en in de uitvoering van de uitvaart van mijn vader, toonde Jurgen zich professioneel kundig en met veel gevoel van detail. Jurgen luistert naar al de wensen van de nabestaanden en legt duidelijk de vele opties die er zijn uit. Tijdens de uitvaart weet hij een goede balans tussen betrokkenheid en gepaste afstand te vinden.

 • Anoniem 20 december 2019

  Zeer respectvol

  De wijze waarop er met onze oom werd omgegaan en met ons als familieleden, was zeer respectvol. Wij kregen voldoende ruimte om dåår mee te helpen waar we wilden en konden. Onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Alles wat er rondom en tijdens de uitvaart geregeld en gecoördineerd moest worden is prima gedaan. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

 • Mevrouw Blijswijk 4 december 2019

  Zeer tevreden

  Zeer tevreden! De prettige en vriendelijke wijze van het bespreken van de uitvaart, informeel en duidelijk. Met aandacht meedenken over oplossingen. De uitvaart is prima verlopen.

 • Mevrouw Mooi 2 december 2019

  Erg tevreden

  Ben erg tevreden over de begeleiding, ondersteuning, praktische tips en goede zorgvuldige uitvaart die Jurgen voor mijn broer geregeld en georganiseerd heeft.

 • Fam. van de heer De Voogd 11 juli 2019

  Onopvallende sturende kracht

  Jurgen is erg flexibel en heet ons erg veel ruimte gegeven om de dient en alles erom heen in te vullen zoals wij dat wensten. Daarbij heeft hij wel erg goed in de gaten gehouden wanneer dingen dreigden anders te gaan en dat op een juiste en discrete wijze opgepakt. Hij is een onopvallende sturende kracht geweest voor ons tijdens het hele proces.

 • Mevrouw K. Buurman 8 juli 2019

  Ik geef Jurgen en Koen een dikke 10

  Ik geef Jurgen en Koen een dikke 10. Toen mijn man in 2014 overleed ben ik toevallig met Jurgen in contact gekomen en dat beviel prima. 9 mei jl. overleed mijn oudste zoon plotseling en heb ik Jurgen meteen gebeld. Ook deze uitvaart werd tot in de puntjes verzorgd. Ik zal Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zeker aanbevelen bij familie en vrienden als het mij gevraagd wordt.

 • Familie Mensch 8 juli 2019

  Fijne en persoonlijke benadering

  Fijne en persoonlijke benadering, met alle ruimte voor soms afwijkende wensen ten aanzien van uitvaart en logistiek er omheen.

 • Familie Beijssel 8 juli 2019

  Alles goed geregeld

  Jurgen is een persoon die de situatie van een familie heel goed inschat. Hij weet daar goed mee om te gaan en heel goed advies te geven. Hij blijft ook contact opnemen of alles naar wens is. Alles goed geregeld.

 • Familie Rozema 4 juli 2019

  Zeer plezierig contact met Jurgen. Voelt goed aan wat past en niet past, geeft aandacht, tijd en ruimte voor eigen invulling. Luistert goed en denkt mee. Kan ook even doordrukken als het echt nodig is. Komt afspraken goed en tijdig na. Goed bereikbaar. Geeft accuraat financieel inzicht.

 • Familie Weijenberg 8 februari 2019

  Vooral het persoonlijke contact met Koen, hebben wij erg gewaardeerd.

 • Familie Doornik 11 december 2018

  Alles werd geregeld zoals het ons het beste uitkwam. Heel flexibel over de plaats van afspreken.

 • Familie Pama 7 december 2018

  Ik zou het aanbevelen aan anderen, de service is prettig geweest en het contact is persoonlijk gemaakt waardoor de uitvaart ook een persoonlijke dag is  geworden. Ik heb geen verbeterpunten.

 • Familie Vermolen/SauvĂ© 21 september 2018

  Het is een heel fijn team. Allemaal mensen met een warme en fijne uitstraling.

 • Familie van Zeumeren 19 september 2018

  Na het eerste contact met Koen, bleef hij ons begeleiden in alles. Hij dacht overal aan en maakte deze zware tijd voor ons een stuk makkelijker. Hij was er ‘altijd’ en toch ook weer niet, waardoor hij nooit teveel was.

 • Anoniem 16 september 2018

  Ik ben zeer tevreden. Zie hiervoor de scores: 2x 10! Vooral de persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en goede begeleiding hebben ons zeer geholpen voor, tijdens en na de crematie. Veel dank hiervoor.

 • Dhr. van der Leemputte 1 september 2018

  Rekening houdend met de wensen van de nabestaanden (inlevend) en alle afspreken nagekomen.

 • Familie Bijkerk 20 maart 2018

  Jurgen maakte in het eerste gesprek direct verbinding met ons en luisterde goed naar onze wensen. Daardoor konden wij vanaf het begin in een heel prettige sfeer het juiste afscheid organiseren van onze moeder. Hij en zijn medewerkers gingen tijdens het afscheid heel onopvallend en rustig te werk. Ook na de uitvaart was er alle ruimte en aandacht om de zaken naar wens af te handelen. Het was een waar genoegen om met Jurgen Theunissen te mogen werken.

 • Agnes Pietersen en familie 19 maart 2018

  Mijn familie en ik geven een welverdiende 10 voor het verzorgen, begeleiden en de nazorg na het overlijden van mijn man/onze vader. De warmte waarmee Jurgen ons tegemoet trad, was hartverwarmend. Zeer zeker zal ik familie/kennissen, die het volledig eens waren met de verzorging, de crematie en alle warmte er omheen, dit doorgeven.

 • Familie F 5 maart 2018

  Verder is Jurgen invoelend en organisatorisch sterk. Zonder al te zichtbaar te zijn is hij steeds wel sturend aanwezig.

 • Familie vd Lisdonk 19 februari 2018

  Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart. Had eigenlijk niet beter gekund, Koen heeft alles erg goed geregeld. Ik heb geen verbeterpunten.

 • Familie van mw. IJsselstein 31 januari 2018

  De uitvaartverzorging, Jurgen, was netjes, betrokken, meedenkend, invoelend, persoonlijk. Alles wat je op zo’n moment nodig hebt.

 • Familie Hacfoort 29 januari 2018

  Het is fijn om begeleid te worden met persoonlijke aandacht en gevoel voor de sfeer en de situatie. Die bovendien ook constructief meedenkt en helpt waar mogelijk, goed bereikbaar is en de zorgen uit handen neemt. We hebben er veel aan gehad, omdat we alles met een gerust hart konden overdragen. De verzorging in zijn geheel was erg goed.

 • Familie Hul 5 januari 2018

  Geen op of aanmerkingen, perfect geregeld door Koen.

 • Mevrouw Meijboom 28 december 2017

  Verder vertel ik aan ieder die het horen wil hoe perfect het allemaal is verlopen. Jurgen neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en komt met ideeën en advies van de mogelijkheden. Heeft een handig boekje om in alle rust samen met familie te kijken wat je wensen zijn. Koppelt alles terug. Contacten ook via de mail verlopen prettig en snel.

 • Mevrouw G. Jochems 12 december 2017

  Je krijgt van ons een dikke 10!! en we zullen jou zeker bij al onze vrienden en kennissen aanbevelen. We zijn heel tevreden over het hele gebeuren. Zeker over de persoonlijke benadering, begeleiding en bovenal de hele uitvaart die mooi verzorgd en respectvol was. Wij (de familie) kijken er met een goed gevoel op terug. Daarvoor onze hartelijke dank aan Jurgen.

 • Mevrouw Schrover 8 december 2017

  Bijzonder warme en nauwgezette begeleiding vanaf het moment van overlijden tot (ver) na het afscheid. Ontzorging waar je op hoopt in de moeilijkste periodes van het leven.

 • Familie van Berkel 7 december 2017

  Zeer persoonlijk en op maat worden er voorstellen gedaan door Jurgen. Hij denkt echt met je mee. Zeer professioneel toch ook weer als t erop aankomt m.b.t. het dealen met officiële instanties en andere verplichte acties. Ruimte voor een lach en een traan. Kortom fantastische begeleiding waardoor alles op rolletjes verliep!

 • Anoniem 28 november 2017

  Ik zou Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zeker aanbevelen. De begripvolle en daardoor persoonlijke manier van aandacht en respect voor zowel de overledene als voor ons als nabestaanden, -vanaf het begin tot het eind-, maakt dat de uitvaart super persoonlijk en daardoor ook troostend en fijn is geweest. Een open en lichte locatie, niet standaard, een meer dan persoonlijke touch gedurende de uitvaart en ook de rit naar het kerkhof toe
 precies zoals we graag wilden en zoals het uiteindelijk geworden is. Jurgen en alle collega’s: heel erg bedankt voor jullie fijne hulp en het goede geregel van alles!

 • Mw. de Wild 2 oktober 2017

  Vriendelijke mensen en zeer goede en respectvolle verzorging.

 • Familie Albers 20 september 2017

  Eerlijk gezegd kwamen wij per toeval bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg terecht, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. De rust, kalmte, en duidelijkheid van, in dit geval Koen Mensink, tijdens alle besprekingen over alles wat geregeld moest worden, was een prettige ervaring gezien de omstandigheden.  De perfecte organisatie vooraf zorgde voor een vlekkeloze, condoleance avond, kerkdienst en begrafenis, waarbij het opviel dat Koen en het personeel van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg overal was zonder op de voorgrond te zijn en zonder op te vallen.

 • Familie Hoefnagels 19 september 2017

  Wij zijn meer dan tevreden over de gehele gang van zaken. Wij zijn totaal ‘ontzorgd’, in een moeilijke periode. Met Ă©Ă©n telefoontje werden onverwachte verzoeken geregeld. Koen is een topper! Zorg, aandacht en een luisterend oor, alles wat je nodig hebt in deze moeilijke tijd.

 • Familie Schagen 8 september 2017

  De persoonlijke betrokkenheid van zowel Jurgen als Koen hebben ons enorm goed gedaan. Ook de reacties van anderen, bij ons zeer betrokken, familieleden en vrienden onderschrijven dat. De uitwerking van de wensen, de voorbereiding en de uitvoering bij de uitvaart hebben bijgedragen aan een liefdevol afscheid van de ons zo dierbare.

 • Familie Neeskens 7 september 2017

  Alles wordt perfect besproken, uitgelegd en geregeld.

 • Dhr. Stevens 11 augustus 2017

  De uitvaartverzorging is door ons gezin als zeer positief ervaren. De uitvaartverzorger (Koen) was er als we hem nodig haddden zonder ook maar een moment op de voorgrond te treden, op elk moment was hij bereikbaar. Het voelde als een familielid die je steunde en met raad en daad terzijde stond.

 • Familie Velthuis 28 juni 2017

  Ik ben erg tevreden over de verzorging. Echter meestal hebben mensen een polis bij een bepaalde instantie en vaak geven deze een aantal opties uit wie je kunt kiezen.

 • Mevr. A. Berkelaar 26 juni 2017

  Bedankt voor de prettige manier van contact en de belangstelling. Alles was goed verzorgd en de communicatie was duidelijk. Ook de nazorg was prettig. De rustige uitstraling was fijn. Het is allemaal zo verzorgd zoals mijn man zijn wensen kenbaar heeft gemaakt tijdens het voorgesprek.

 • Dhr. Nordsiek 19 juni 2017

  De reden om jullie aan te bevelen is omdat Koen alles netjes en duidelijk heeft verzorgd.

 • Mw. S. Sannen 16 juni 2017

  Jurgen je krijgt van mij een 10. Ik vond alles prima en vooral de intentie waarmee je alles doet. Dat geldt ook voor Koen die op de dag zelf aanwezig was. Het is voelbaar dat jullie goed werk willen leveren en bevlogen zijn.

 • Rob Tesser 19 april 2017
  Jurgen heeft de uitvaart van mijn partner heel goed en netjes verzorgt.
  Alles was van dag een tot de laatste dag goed verzorgt en hij had goede ideeën.
  Ik heb er een goed gevoel van over gehouden en ben hem ook dankbaar voor alles .
  Ook de nazorg was heel fijn.
  Jurgen heel hartelijk dank ik geef je er een 9 voor.
 • Familie van den Berk 10 april 2017

  WERKT ERG NETJES, MET RESPECT , LUISTERT NAAR DE BEHOEFTE VAN DE KLANT. NEEMT EVENTUELE KRITIEKPUNTEN SERIEUS

 • Familie Obbes 1 april 2017
  Jullie hebben de begeleiding voor, tijdens en na de afscheidsdienst goed en netjes geregeld.
 • Wendy van Leeuwe en familie 31 januari 2017

  De dag waarvan ik gehoopt had dat die nooit zou komen was er opeens. Ik herinner mij mijn telefoontje naar Jurgen, voor ik het wist was hij er en in diezelfde herinnering verdween hij pas na het afscheid van mam. Ongelofelijk bijzonder, zoals mam en haar leven, was haar afscheid. Ik en mijn familie hebben blind kunnen vertrouwen op Jurgen en zijn mensen.

 • Machteld Jongejan 24 januari 2017

  Twee maanden geleden overleed mijn moeder, waarna mijn vader en ik Jurgen kregen toegewezen als begrafenisondernemer.
  Ik kan U vertellen dat Jurgen het proces 
in alle rust heeft begeleid.
  Aangezien tijdens het eerste contact aan huis mijn vader medische hulp nodig had, kreeg een en ander een extra lading voor zowel ons als familie, als ook voor Jurgen.
  Daarin voelden wij ons eveneens gesteund. Het vele telefonische contact en het door Jurgen zelf persoonlijk afronden van de afwikkeling van het overlijden van mijn moeder en de betrokkenheid bij mijn vader werd als meer dan prettig ervaren.
  Er komt een volgend moment dat ik een begrafenisondernemer nodig zal hebben. Wat ons betreft is dat dan wederom Jurgen.
  Koen moet ik echter ook nog noemen, hij was prettig aanwezig op de dag van de crematie. Dank hiervoor.

 • M. van K 13 januari 2017

  Jurgen, wij kijken heel tevreden terug op het afscheid van onze (schoon)moeder en dat is voor een groot deel aan jou te danken.

 • I.K 11 januari 2017

  Bedankt voor alles wat jij en Koen voor, tijdens en na de uitvaart van mijn vader voor ons hebben gedaan. Succes met je onderneming!!

 • Ds. V. (dominee) 11 januari 2017

  Jurgen, gefeliciteerd met je start als zelfstandig uitvaartondernemer samen met Koen Mensink. Aan de keer dat ik met je heb samengewerkt bewaar ik goede herinneringen. Toen ik je voor het eerst zag in de huiskamer van het tehuis dacht ik dat je de huisarts was. Je hebt iets levenslustig over je. Je bent niet de personificatie van magere Hein. Daarmee doorbreek je het voorspelbare. In een week tijd groei je uit tot een familielid van de nabestaanden. Intensief leef je mee en ben je nabij en beschikbaar en bereikbaar. Je bent een boeiend persoon, een aangenaam mens om mee om te gaan. Je hoort meer bij het leven dan bij de dood. Voor nabestaanden ben je een echte steunpilaar. En dan verdwijn je weer uit hun leven, maar reken er maar op dat ze je niet vergeten en je weten te vinden als het nodig is. Ik wens je samen met Koen veel succes.

  Met hartelijke groet

 • B.W 10 januari 2017

  Ik vind jullie super, hoe de uitvaart van mijn vader is gedaan.

 • C.H 9 januari 2017

  Ik kijk tevreden terug op het afscheid van mijn partner.

 • M.M 9 januari 2017

  Jurgen, met koen naast je gaat het helemaal goed komen. En koen nog heel erg bedankt zoals jij de crematie van mijn moeder hebt begeleid.

 • D. M.-de B 14 november 2016

  We hebben de begeleiding na het overlijden van mijn vader en tijdens de crematie door jullie als erg prettig ervaren.

 • De heer Pol 25 oktober 2016

  De bezorgdheid, netheid en behulpzaam waren ze en namen alle tijd voor de familie.

 • Mevrouw Bruinewoud 11 oktober 2016

  Heel erg behulpzaam en vriendelijk, ik voelde me totaal niet alleen met al het regelen. Had niet geweten hoe ik dit zelf had moeten doen. Ook s’morgens al aan de telefoon, en zeker het contact met Koen, werkelijk geweldig!

 • familie Kroes 27 september 2016

  Geweldig begeleid door Koen Mensink vanaf het eerste contact tot de laatste handdruk. Aan alles gedacht, op correcte nette wijze omgang met iedereen die met de begrafenis te maken had. Een medewerker om héél zuinig op te zijn! Familie Kroes.

 • Heer Van den Brink 20 september 2016

  Prima dienstverlening, invoelend, meelevend, modern.

 • G. van Kleef 12 september 2016

  Jurgen heeft op een perfecte manier invulling gegeven aan de uitvaart van onze moeder. Hij denkt alleen in mogelijkheden en zorgt ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Mooie eigenschap van Jurgen is dat hij dit alles op een natuurlijke manier doet waardoor je als familie het gevoel hebt samen te werken aan een perfecte uitvaart. Klasse.

 • De heer Kroes 6 september 2016

  Zeer tevreden over de persoonlijke en correcte benadering. Ook was alles perfect geregeld en werd er steeds met ons overlegd.

 • familie van Leeuwe 3 september 2016

  Op 93-jarige leeftijd overleed mijn moeder. Haar prachtige leeftijd en leven zorgen er mogelijk voor dat ik dit verlies ‘sneller’ zal kunnen accepteren, het maakt het verlies echter niet minder intens. Mijn eigen gezondheidssituatie zorgde voor een dubbel intens verdietige periode. Jurgen heeft mij alle zorgen ontnomen en met ontzettend veel geduld en empathie geholpen bij de gevoelsmatig ‘duizenden’ keuzes die gemaakt moesten worden. De uitvaartdienst was prachtig, de achterkleinkinderen haalden de beladendheid er enigszins af waardoor de dienst het leven van mijn moeder symboliseerde. Het was exact zoals zij gewenst zou hebben. Jurgen, vanuit de grond van mijn hart
bedankt!

 • Anja Heijnekamp-Marchal 2 september 2016

  Hartelijk dank Jurgen voor je persoonlijke betrokkenheid na het overlijden van mijn Lieve Man. Ook Koen Hartelijk bedankt dat je in het weekend bent geweest zodat mijn Man de laatste dagen thuis kon blijven! Jullie zijn geweldig!

 • De heer van Grootveld 1 september 2016

  De gehele uitvaart was perfect geregeld en er werd goed met ons meegedacht.

 • De heer van Leeuwe 18 augustus 2016

  De verzorging is tot in de puntjes goed geregeld.

 • De heer Koning 28 juli 2016

  De zeer persoonlijke en vriendelijke benadering van (ik noem wel namen) Koen Mensink, was indrukwekkend. Ook de kinderen waren zeer te spreken over de manier waarop hij de zakelijke kant heeft gebracht. Dat hij de uitvaart over moest doen aan Rinske Blok van Middendorp, was niet leuk vonden wij en hij, maar wij geven wel alle credits aan haar voor wat betreft het voorgesprek bij ons thuis en het begeleiden van de uitvaart. Rapportcijfers mogen misschien niet, maar werkelijk voor beiden een 10 met een griffel. Geweldig persoonlijke betrokkenheid hebben wij hierbij gevoeld.

 • mevrouw Iacovone – de Vries 14 juli 2016

  De vriendelijkheid, de tijd die er genomen wordt, het meedenken, alles in het totaal. Wij zijn zeer te spreken over Koen Mensink, zeer professioneel.

 • Veenendaal 13 juli 2016

  Hierbij willen we koen Mensink en iedereen die verder bij de crematie van onze (schoon-) vader, opa heel erg graag bedanken. Het is allemaal goed verlopen, heel veel dank namens (klein-) kinderen.

 • Heer de Jong 7 juli 2016

  Prettig contact met Jurgen Theunissen, alles naar wens verlopen.

 • Hr. Van Brakel 1 juli 2016

  Goede en professionele dienstverlening door Jurgen Theunissen. Prettige begeleiding. Hij bewaart rust en communiceert helder. Hij neemt veel zorgen uit handen bij het regelen van de uitvaart.

 • Heer de Bruin 5 juni 2016

  Wij vonden Koen perfect! Hij voelde precies aan waar wij behoefte aan hadden en heeft ook al onze wensen vervuld. Het regelmatige contact, de tips en de belangstelling die hij toonde vonden we erg fijn.

 • Dhr Waiboer 5 juni 2016

  Snelle en zeer correcte hulp.

 • Heer Brinks 2 juni 2016

  Jurgen Theunissen heeft het geweldig gedaan. Vanaf de eerste dag tot de morgen van het begraven elke dag gebeld met hoe gaat het en moet ik nog wat regelen. De verzorging van moeder was bijzonder goed .

 • Trudy van Leeuwe-Leenders 31 mei 2016

  Op 93 jarige leeftijd overleed mijn moeder. Haar prachtige leeftijd en leven zorgen er mogelijk voor dat ik dit verlies ‘sneller’ zal kunnen accepteren, het maakt het verlies echter niet minder intens. Mijn eigen gezondheidssituatie zorgde voor een dubbel intens verdietige periode. Jurgen heeft mij alle zorgen ontnomen en met ontzettend veel geduld en empathie geholpen bij de gevoelsmatig ‘duizenden’ keuzes die gemaakt moesten worden. De uitvaartdienst was prachtig, de achterkleinkinderen haalden de beladendheid er enigszins af waardoor de dienst het leven van mijn moeder symboliseerde. Het was exact zoals zij gewenst zou hebben. Jurgen, vanuit de grond van mijn hart
bedankt!

 • De heer Nijenhuis 23 mei 2016

  Goede en persoonlijke begeleiding. Duidelijke informatie over de mogelijkheden en opties.

 • Bertus Bouwmeester 20 mei 2016

  Na de toch nog plotselinge dood van mijn echtgenote zijn we zeer professioneel en met zeer goede zorg omringt geweest door Jurgen Theunissen uitvaartondernemer. Jurgen maakte alles zorgvuldig waar wat hij met ons had besproken,met veel gevoel voor de situatie heeft hij de uitvaart uitstekend verzorgd hartelijk dank hiervoor.

 • Ben Wieland 20 mei 2016

  Gisteren ochtend mijn vader plotseling overleden Monuta gebeld zeer vriendelijk man aan de telefoon gehad later de uitvaartverzorger aan de telefoon gehad heb zelf geholpen met mijn pa de laatste verzorging geven gisteren ook gelijk de eerste keer bij rouwcentrum geweest wat wordt je daar echt super ontvangen alles goed geregeld mijn dank hier voor

 • Mw. Besselink 18 mei 2016

  Persoonlijke begeleiding en de rust en betrokkenheid die men gaf

 • Heer Holleman 12 mei 2016

  Geachte medewerkers en in bijzonder Jurgen Theunissen. Door de bijzonder zorgen en door de afwikkeling tijdens de uitvaart van onze moeder kunnen wij alleen maar kunnen stellen dat wij het als bijzonder hebben ervaren hoe goed en zorgvuldig en professioneel deze dag door jullie is verzorgd.

 • B.J, Tamboer van de Weerdt 9 mei 2016

  De uitvaart van mijn man(48) is precies zo verlopen als wij ons gewenst hadden. Jurgen was aanwezig en heeft mij veel steun gegeven en begeleid maar toch merkte je niet dat hij de leiding nam, hij reikte mij alleen zijn hand. Hetzelfde ervoer ik bij Koen Mensink en Joke v. Eck. fantastische mensen. Onze wensen werden gerespecteerd en verdedigd als een pit-bul ( vanwege moeilijke familiekwestie) zonder dat ik iets ervan gemerkt heb. Personen die bij de uitvaart aanwezig waren zowel als bij de uitvaart van mijn vader 3 weken later. (door een andere uitvaart ondernemer) bemerkten ook het verschil van begeleiding. En dit was niet omdat Jurgen mij persoonlijk kende, van zijn korte loopbaan bij AH. Maar omdat hij een warme persoonlijkheid is en daar zijn medewerkers op uitkiest. Wat ben ik blij dat Jurgen de roeping van zijn hart gevolgd heeft en teruggekeerd is naar de uitvaartwereld. Want anders had diezelfde uitvaartwereld een groot verlies geleden. Nu mogen hij, Koen en andere medewerkers nog meer mensen steunen en begeleiden tijdens die zware tijd en er toch een gouden randje aangeven. Lieve Jurgen, Koen en Joke bedankt voor alles. Jullie blijven voor altijd in mijn hart.
  Lieve groetjes Bea Tamboer.

 • J.A.Holleman 2 mei 2016

  Jurgen,
  Ik wil hierbij namens mijn broers en echtgenoten mijn hartelijke dank uitspreken voor de voortreffelijke begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder.
  Bijzonder was dat wij met de hele familie rondom mijn moeder in een rouw bus konden. wij hebben dat als zeer bijzonder ervaren.
  Jurgen mijn hartelijke dank hiervoor.

 • Steven Bakker 20 april 2016

  Het is netjes gegaan en verlopen zoals beloofd.

 • Dhr. Rijna 24 maart 2016

  Duidelijk flexibel en altijd bereid om mee te denken.

 • Dhr. Scherpenzeel 24 maart 2016

  We hebben een warm contact gehad met jullie medewerker Koen, en hebben alle steun gekregen daar waar mogelijk, om zo een waardig afscheid te realiseren voor onze overleden Oom.

 • Mevrouw Coonen-Singor 16 maart 2016

  Keurig verzorgd.

 • Mevrouw Ebben 7 maart 2016

  Meerdere uitvaartverzorgingen gehad binnen de familie. Altijd netjes en goed verzorgd.

 • Dhr. O’Leary 4 februari 2016

  Er wordt op zeer profesioneel wijze omgegaan met de gevoelens en wensen van de nabestaanden ook suggesties aan gedragen en meegedacht m.b.t. het geheel ook de nazorg wordt goed en respectvol uitgevoerd

 • Fabiola Bubeck 21 januari 2016

  Jurgen,
  Het plots overlijden van iemand van 46 komt als een shock en de wereld staat dan echt stil. Wat nu????
  Gelukkig hadden we jou! Het meeste wilden we zelf doen om Ton een afscheid te geven dat hij zelf mooi zou vinden. Toch was jouw steun en aanwezigheid heel fijn. De organisatie, het afscheid dat we mochten beleven voorafgaande aan de crematie, dit is voor Bob de zoon van Ton een mooie herinnering. Jouw betrokkenheid, meedenkende en relaxte aanwezigheid heeft ons geholpen door de eerste zware week heen te komen.
  Het is alweer een dikke maand geleden en je bent nog steeds betrokken.
  Namens Familie Wouters uit Nijmegen, wil ik je graag bedanken voor deze mooie memorabele uitvaart!
  Fabiola Bubeck

 • Mevrouw Westerdijk 29 december 2015

  Ik ben zeer tevreden, met name de vanwege de betrokken, piëteitsvolle, persoonlijke manier van begeleiden. Zeer tevreden waren wij over de verzorging en opbaring van mijn overleden broer. Met name dit hebben wij wel eens anders meegemaakt.

 • Mevrouw Verburgt-Tip 23 december 2015

  Erg prettige samenwerking, rustig, geven je de tijd, denken met je mee. Vriendelijk en goed bereikbaar en alles is bespreekbaar.

 • Mevrouw Kreuzen 3 december 2015

  Alles was gewoon naar wens. Van begeleiding tot de gesprekken. Gemoedelijk, menselijk en een prettige ervaring.

 • Diez van de Veen 30 oktober 2015

  Ondergetekende wil hierbij graag iets laten weten over zijn ervaring bij de begeleiding van het afscheid van zijn pleegmoeder en hartsvriendin mevrouw Elizabeth Johanna Vriezen Verdoorn op 10 september jongstleden .
  Die begeleiding was zeer prettig en relaxed.
  De heer Koen Mensink wist mij in mijn verdriet op meelevende wijze te adviseren een mooi en waardig afscheid te bereiden.
  Meerdere malen heb ik een afscheid geregeld voor een dierbare.
  Deze keer was veruit de meest gedenkwaardige,
  Mijn pleegvader J.G. Vriezen nu 94 jaar oud hoop ik t.z.t. een zelfde afscheid te kunnen bereiden.
  Hier zou ik graag de heer Koen Mensink aan mijn zijde weten.

 • Dhr. de Beaufort 29 oktober 2015

  Bijna tot in de perfectie afgestemde uitvaart.

 • Fam. Jamlean 27 oktober 2015

  Bijzonder was het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin tot na de dag van de begrafenis was dit zo. Jurgen heeft ons goed weten te begeleiden. Iedereen sprak erover. Hoewel wij ervoor hebben gekozen om alles zelf te regelen. Heeft Jurgen ons uitermate goed geholpen, hij wist met ons mee te denken met zaken waar wij nog niet eens over nagedacht hadden. Er komt natuurlijk veel bij kijken. Jurgen bedankt voor de fijne uitvaart. Vanaf het moment dat wij onze moeder naar huis brachten en op het moment dat wij haar naar haar laatste rustplaats konden brengen.
  Professioneel en goed in zijn werk. Indrukwekkend.

 • Dhr. Limburg 15 oktober 2015

  De gehele voorbereiding en uitvoering van de begrafenis is voortreffelijk verlopen. Wij waren vooral zeer tevreden over de heer Koen Mensink. Hij had aandacht voor onze wensen en vlot in de uitvoering.

 • fam. Bokkerink 7 oktober 2015

  Wij willen Jurgen bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze tante die 95 jaar is geworden.
  Deze bijzondere dag is naar ons aller tevredenheid verlopen.
  Onze ervaring is dat Jurgen door zijn grote kennis omtrent alle aspecten die een uitvaart met zich meebrengt, zeer heeft bijgedragen aan een waardig afscheid.

 • Mevrouw Boks-van Dorland 21 september 2015

  De begeleiding was erg uitgebreid en professioneel. Alles werd heel goed uitgelegd en er werd ruim te tijd genomen om dingen te bespreken. Verder werd alles voor ons geregeld zodat we niet zelf achter iets aan hoefde.

 • F Dielens 31 augustus 2015

  Toen onze zoon Marc wist dat hij niet lang meer te leven had wilde hij zelf zijn crematie regelen.
  Samen heeft hij met Jurgen Theunissen alles doorgenomen en op papier gezet.
  Omdat er in Arnhem een afscheidsdienst voor vrienden en verzorging was en de crematie voor familie in Breda
  Heeft Jurgen van de dag van overlijden tot de crematie ons heel goed begeleid en advies gegeven
  Het was een rustgevend gevoel om te weten dat alles door professionele mensen geregeld werd
  Hiervoor wil ik jurgen hartelijk,bedanken

  Frieda Dielens

 • Bekker 20 augustus 2015

  De respectvolle aandacht van de heer Mensink heeft mij zeer getroffen.

 • Nel en Antonio 10 augustus 2015

  Dankbaar zien we terug op het afscheid en de begrafenis, die door Jurgen zo goed is begeleid. Ook de zorgzaamheid van de dragers deed ons erg goed Onze dank hiervoor.

 • Maarten Helmich 9 augustus 2015

  We wilden voor het afscheid van onze overleden dochter van 39 jaar, zoveel mogelijk zelf doen, behalve het “echte” regelwerk. JĂŒrgen heeft ons heel goed begeleid in de voorbereiding en de organisatie van het afscheid. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en “dat kan echt niet” hebben wij hem niet horen zeggen. Rustig, bescheiden en vooral meedenkend, zo hebben wij hem leren kennen. Wij hadden, kort voordat onze dochter zou overlijden, enkele ondernemers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Met hem was er de grootste klik.
  Maarten (de vader van de overledenen)

 • Carla van Wely 7 augustus 2015

  Wij, de familie, hebben de begeleiding door Koen van de eerste kennismaking tot na de begrafenis van onze oude moeder, als zeer deskundig en prettig ervaren. Hij is bijzonder geschikt voor zijn vak; mooi dat een jong iemand zich hiertoe aangetrokken voelt; het is echt een beroep waar heel veel verschillende talenten aan bod komen en Koen heeft ze allemaal.. BEDANKT, Carla.

 • Miranda Fhijnbeen 6 augustus 2015

  Een liefdevol afscheid; zo hebben wij het afscheid van onze moeder als familie ervaren. Koen Mensink heeft vanaf het eerste contact ons met alle respect bijgestaan om een weg te vinden door het verdriet heen. Zijn rustige uitstraling en professionaliteit hebben ons zeer gesteund. Ook de samenwerking met JĂŒrgen was zeer prettig. De uitvaart was indrukwekkend en bijzonder. Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben!

 • Will van den brand 25 juli 2015

  Het overlijden en de uitvaart van Herman Kolkman, de echtgenoot van Jos, werd door Koen Mensink begeleid. Hij deed dat heel persoonlijk met de nodige distantie, stemde zeer goed af en zorgde ervoor dat alles liep zoals Jos en Herman het wilden. Daardoor werd de uitvaart indrukwekkend mooi, liefdevol en aandachtig. Koen was zorgzaam voor Jos, ook na de uitvaart. Begaan en betrokken, professioneel, aandachtig en geconcentreerd, oog voor details en de grote lijnen, Koen is een natuurtalent voor dit mooie beroep.

 • J.Lammers 25 juli 2015

  Vanaf het eerste contact met Koen Mensink begreep hij hoe ik persoonlijk en in het teken van mijn lieve echtgenoot zijn afscheid kon realiseren, hij voelde aan hoe mooi en belangrijk het voor mij en Herman was en dat zijn laatste schilderij wat hij gemaakt had geprojecteerd werd op zijn kist waardoor Herman in zijn eigen schilderij lag.Heel fijn om de gepaste betrokkenheid van hem en verzorgers en respectvolle omgang naar Herman en mij zo te mogen ervaren. Herman zijn afscheid was helemaal zoals hij was en ik ook had gewild. Het eerste contact met jou Jurgen hebben wij als positief en betrokken ervaren en je hebt een geweldig team achter je staan, mag je trots op zijn en ook op jezelf.
  Het warme afscheid van Herman waarin humor, verdriet en spiritualiteit aanwezig was maakt het een mooie herinnering die ik niet vergeten zal.

 • Marianne de Waard 14 juli 2015

  Mijn moeder, broer, schoonzus en mijn man en ikzelf zijn erg dankbaar met de waardige, begripvolle manier waarop het overlijden van mijn vader begeleid is door Koen Mensink.
  Hij is ons tot steun geweest en heeft op een plezierige wijze ons van advies kunnen dienen en voor ons gevoel meegeleefd met ons verlies. Het heeft bijgedragen tot een mooi en waardig afscheid van mijn vader.

 • Mevrouw Willemsen 22 mei 2015

  Van ons krijgt de verzorging van de uitvaart een hele goede beoordeling. De gehele gang van zaken is goed verlopen

 • M. Willemsen 20 mei 2015

  Mijn familie en ik zijn meer dan tevreden over hoe de uitvaart van mijn vader is verlopen ook de betrokkenheid, zorgvuldigheid, en hulp waren, en zijn fantastisch. Ik wil Koen Mensink speciaal bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft en nog aan het doen is.

 • Heer Van Hummel 8 mei 2015

  Jurgen heeft ons zeer goed bijgestaan en heel netjes zijn werk gedaan.

 • Mevrouw Jongema 22 april 2015

  Het is te zien, dat jullie veel ervaring hebben. Alles wat er wordt gedaan, is goed bedacht met respect voor familie en overleden zelf. Jullie geven de tijd aan familie, geen haast. Ondanks dat volgende klanten voor de deur staan. Prima werk, bedankt

 • Mevrouw Mol-de Raat 23 maart 2015

  Alles is prima verlopen met Jurgen Theunissen.

 • Fam. Mol 13 maart 2015

  Dag Jurgen,
  Wij willen je hartelijk danken voor het geheel volgens onze wensen georganiseerde en zeer memorabele afscheid van mijn man en onze vader. Je bent een zeer betrokken persoon, prettig in de omgang, creatief en meedenkend. Jij kwam met de perfecte locatie. Ook het team van mensen om je heen, zoals de mevrouw die mijn man en onze vader kwam verzorgen en aankleden, de chauffeurs en de dragers en iedereen die we hier niet genoemd hebben, was erg vakkundig en respectvol.
  Ook nu het alweer een maandje geleden is, ben je nog even betrokken als in het begin. Je hebt natuurlijk een mooie organisatie achter je, maar alle lof komt jou persoonlijk toe.
  Nogmaals dank namens ons allen, familie Mol uit Beuningen.

 • Henri Wijers 23 februari 2015

  Beste Jurgen,

  Ik wil je heel erg bedanken voor de wijze waarop jij de crematie van mijn vader hebt begeleid. Het contact was vanaf het eerste moment bijzonder prettig en je hebt perfect aangevoeld waar wij behoefte aan hadden en hebt dat goed kunnen omzetten naar een waardige dienst en afscheid.

 • M.Huting 17 december 2014

  In een voor ons moeilijke tijd was het fijn dat Jurgen er was om ons waar nodig bij te staan en te adviseren. Hij deed dat op een zeer prettige en ook zeer professionele manier.

  Ria Huting-Van Bon en familie

 • A.Nezami 3 november 2014

  Jurgen, je betrokkenheid en respectvolle benadering heeft indruk op mij en onze familie gemaakt. Je was er voor ons en je hebt ons enorm kunnen helpen door je duidelijke communicatie en luisterende oor naar onze wensen en voorkeuren. Nogmaals bedankt voor alles!

 • Fam. Bruil 1 oktober 2014

  Jurgen, je hebt op voortreffelijke wijze zorg gedragen bij de uitvaart van onze vader. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de uitvaart zelf heb je uitzonderlijk goed werk verricht, waardoor wij met een heel tevreden en dankbaar gevoel kunnen terugkijken op een in alle opzichten waardige dag. Natuurlijk, het is je vak, maar wat ben je er buitengewoon goed in. Je was onzichtbaar aanwezig, de hele dag. En je had alles in de hand. Jong, fris en tegelijk toch zĂł ervaren. Heel bijzonder!
  Hier past ook een woord van dank aan de dragers en hun voorman, die hun werk erg mooi en waardig hebben uitgevoerd. Niet te klein en niet te groot, precies goed. Prachtig zoals zij de kist met het lichaam van onze vader hebben begeleid, met name de ontvangst bij de begraafplaats was indrukwekkend. Het is een aantal van ons opgevallen dat de jongens de hele dag, ook op momenten van lang wachten, steeds een respectvolle houding hebben aangenomen. Tussendoor geen gehang, gelach of verveeld gespeel met mobieltjes. Wij hebben dit zeer gewaardeerd..
  Tenslotte, we realiseren ons dat er in dit bericht veel superlatieven gebruikt zijn, maar geen woord is overdreven.

 • Fam. Volkerink 19 september 2014

  Maandagochtend, telefoontje van mijn vader “stien is overleden”.

  Het systeem begint te werken.
  Alle radertjes gaan draaien en wat komt er veel op je af.
  Hoe prettig is het dan om vanaf de zijlijn ondersteund te worden door een professional.

  Jurgen, op de juiste momenten wist je ons te adviseren en te begeleiden.
  De situatie vroeg om doortastendheid, begrip, een luisterend oor, en die hebben we op verschillende manieren van je mogen ervaren.

  Ondanks de complexe en verdrietige situatie waarin wij ons bevonden, kunnen we terug kijken op een mooie afronding van het leven van Stien hier op Aarde.
  Mede door jou inzet en van je collega’s.

  Onze dank is groot.

  Fam. Volkerink

 • familie S. te Arnhem 26 augustus 2014

  We zijn erg tevreden over de heer Jurgen Theunissen. Ook alle andere mensen waren zeer respectvol en meelevend. Alle handelingen zijn met heel veel eerbied uitgevoerd. Ook de zes jongemannen die de kist gedragen hebben verdienen alle lof.

 • Coby 21 augustus 2014

  Hartelijk dank voor de goede zorgen, na het overlijden van mijn man. De kinderen en ik kijken terug op een uitstekend verlopen afscheidsbijeenkomst. En op de zichtbare en onzichtbare regelingen daar om heen.

 • Wilfried 13 augustus 2014

  Jurgen, bedankt voor je rustige, persoonlijke en fijne wijze van ondersteuning van de familie.
  Mede door jouw betrokkenheid en het open staan voor de inbreng van de familie is
  de uitvaart van mijn broer Frans heel bijzonder geweest.
  Ook bedankt voor het persoonlijke contact een paar dagen na de uitvaart, mijn vader heeft deze hartverwarmende interesse heel fijn gevonden.
  Namens mijn familie wil ik Jurgen nogmaals ontzettend bedanken.

  Wilfried

 • Elfride Visser-Verdooren 25 juli 2014

  Dag Jurgen,
  De wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt geregeld is heel goed geweest met name door je betrokkenheid en prettige manier van werken. We konden er alle vertrouwen in hebben dat het goed zou gaan en dat is ook gebeurd.
  Bij een volgende uitvaart weet ik je te vinden (maar hopelijk niet te snel).
  Hartelijke groeten, mede namens mijn familie van
  Elfride

 • Joke Hoorn 23 juli 2014

  Beste Jurgen,
  Wij (vier zussen) waren heel blij dat jij degene was die de uitvaart van onze vader kwam leiden. Je rustige sympathieke persoonlijkheid gecombineerd met je deskundigheid (en het feit dat je bijna dagelijks wel even belde) maakte dat de uitvaart een ontspannen en goed georganiseerde gebeurtenis werd. Heel veel dank namens ons alle vier. Joke

 • Mulder Eerbeek 10 mei 2014

  Beste Jurgen, bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding na het overleden van mijn man. Jouw professionaliteit, die door jouw persoonlijkheid en rustige wijze van werken en betrokkenheid zeer is gewaardeerd. Zeker jouw keuze om Floortje te benaderen voor de dienst. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid. Jurgen bedankt! Gerda Mulder

 • Louise Wijdemans 8 mei 2014

  Jurgen bedankt voor de fijne begeleiding die jij ons gaf na het overlijden van mijn moeder, maart 2014

 • Josan Jansen 24 maart 2014

  Hallo Jurgen ik wil je veel succes wensen met je nieuwe uitdaging bij Monuta.

 • H.v.P 27 februari 2014

  In september 2012 is mijn partner om het leven gekomen door een ongeval. Dit onverwachte, plotse overlijden was voor mij en onze omgeving een enorme schok. Omdat ik tot op dat moment nauwelijks ervaring had met de dood kon ik hulp en begeleiding goed gebruiken. Ik wist dat Jurgen, een goede vriend van mij, werkzaam was geweest in het uitvaartwezen en belde hem voor hulp. Jurgen, op dat moment nog supermarktmanager bij de AH, heeft me voorbereid op de keuzes die ik moest maken mbt een mooi afscheid. Ook als was hij op dat moment niet werkzaam als uitvaartverzorger, toch was zijn kennis en ervaring dusdanig op niveau dat hij me hiermee kon helpen. Bovendien deed hij dit op een betrokken, warme en rustige wijze.
  Door de hulp van Jurgen was het makkelijker om de juiste keuzes te maken. De uiteindelijke uitvaart is verzorgd door Jurgen Theunissen. Ik kijk terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik vind het mooi dat Jurgen nu zijn eigen uitvaartonderneming is gestart. Hij is geknipt voor dit bijzondere vak. Jurgen, ik wens je veel succes en voldoening bij deze nieuwe stap.

 • E.v.G 27 februari 2014

  Jurgen heeft in 2007 de uitvaart van mijn moeder verzorgd, zij ontviel ons zeer plotseling op jonge leeftijd. In deze chaotische periode vol ongeloof en verslagenheid heeft Jurgen met zijn persoonlijke benadering, rustgevende persoonlijkheid, accuratesse, organisatietalent, goede kennis van zaken en het denken in mogelijkheden ipv beperkingen ervoor gezorgd dat het een top uitvaart is geworden, waar wij als nabestaanden met warme herinneringen aan terugdenken