• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • De lijst met referenties van nabestaanden verder op deze pagina, voor wie wij de uitvaart van hun dierbaren hebben mogen verzorgen, is eindeloos.

  Wij hebben deze met veel toewijding verzorgd en hebben keer op keer de wensen van de nabestaanden en de overledenen zo goed mogelijk benaderd.

  Het is dan ook bijzonder fijn om dit terug te lezen in de referenties die zij ons de afgelopen jaren als dank hebben gestuurd.

   

  Wij zien uw referentie graag tegemoet

 • Een onopvallende sturende kracht 

  Jurgen is erg flexibel en heet ons erg veel ruimte gegeven om de dient en alles erom heen in te vullen zoals wij dat wensten. Daarbij heeft hij wel erg goed in de gaten gehouden wanneer dingen dreigden anders te gaan en dat op een juiste en discrete wijze opgepakt. Hij is een onopvallende sturende kracht geweest voor ons tijdens het hele proces.

  Familie van de heer De Voogd
  11 juli 2019

   

   

  Ik geef Jurgen en Koen een dikke 10

  Ik geef Jurgen en Koen een dikke 10. Toen mijn man in 2014 overleed ben ik toevallig met Jurgen in contact gekomen en dat beviel prima. 9 mei jl. overleed mijn oudste zoon plotseling en heb ik Jurgen meteen gebeld. Ook deze uitvaart werd tot in de puntjes verzorgd. Ik zal Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zeker aanbevelen bij familie en vrienden als het mij gevraagd wordt.

  Mevrouw K. Buurman
  8 juli 2019

   

   

  Fijne en persoonlijke benadering

  Fijne en persoonlijke benadering, met alle ruimte voor soms afwijkende wensen ten aanzien van uitvaart en logistiek er omheen.

  Familie Mensch
  8 juli 2019

   

   

  Alles goed geregeld

  Jurgen is een persoon die de situatie van een familie heel goed inschat. Hij weet daar goed mee om te gaan en heel goed advies te geven. Hij blijft ook contact opnemen of alles naar wens is. Alles goed geregeld.

  Familie Beijssel
  8 juli 2019

   

   

  Geeft aandacht, tijd en ruimte voor eigen invulling

  Zeer plezierig contact met Jurgen. Voelt goed aan wat past en niet past, geeft aandacht, tijd en ruimte voor eigen invulling. Luistert goed en denkt mee. Kan ook even doordrukken als het echt nodig is. Komt afspraken goed en tijdig na. Goed bereikbaar. Geeft accuraat financieel inzicht. 

  Familie Rozema
  4 juli 2019

   

   

  Het hele proces was uitstekend geregeld.

  Vooral het persoonlijke contact met Koen, hebben wij erg gewaardeerd.

  Familie Weijenberg
  8 februari 2019

   

   

  Zoals ons het beste uitkwam

  Alles werd geregeld zoals het ons het beste uitkwam. Heel flexibel over de plaats van afspreken.

  Familie Doornik
  11 december 2018

   

   

  Ik zou het aanbevelen aan anderen

  Ik zou het aanbevelen aan anderen, de service is prettig geweest en het contact is persoonlijk gemaakt waardoor de uitvaart ook een persoonlijke dag is  geworden. Ik heb geen verbeterpunten.

  Familie Pama
  7 december 2018

   

   

  Heel fijn team

  Het is een heel fijn team. Allemaal mensen met een warme en fijne uitstraling.

  Familie Vermolen/Sauvé
  21 september 2018

   

   

  Hij was er ‘altijd’ en toch ook weer niet, waardoor hij nooit teveel was.

  Na het eerste contact met Koen, bleef hij ons begeleiden in alles. Hij dacht overal aan en maakte deze zware tijd voor ons een stuk makkelijker. Hij was er ‘altijd’ en toch ook weer niet, waardoor hij nooit teveel was.

  Familie van Zeumeren
  19 september 2018

   

  Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en goede begeleiding

  Ik ben zeer tevreden. Zie hiervoor de scores: 2x 10! Vooral de persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en goede begeleiding hebben ons zeer geholpen voor, tijdens en na de crematie.

  Veel dank hiervoor.

  Anoniem
  16 september 2018

   

  Verzorgd, persoonlijk en betrouwbaar.

  Rekening houdend met de wensen van de nabestaanden (inlevend) en alle afspreken nagekomen.

  Dhr. van der Leemputte
  1 september 2018

   

  Het was een waar genoegen om met Jurgen Theunissen te mogen werken.

  Jurgen maakte in het eerste gesprek direct verbinding met ons en luisterde goed naar onze wensen. Daardoor konden wij vanaf het begin in een heel prettige sfeer het juiste afscheid organiseren van onze moeder. Hij en zijn medewerkers gingen tijdens het afscheid heel onopvallend en rustig te werk. Ook na de uitvaart was er alle ruimte en aandacht om de zaken naar wens af te handelen. Het was een waar genoegen om met Jurgen Theunissen te mogen werken.

  Familie Bijkerk
  20 maart 2018

   

  Een welverdiende 10!

  Mijn familie en ik geven een welverdiende 10 voor het verzorgen, begeleiden en de nazorg na het overlijden van mijn man/onze vader. De warmte waarmee Jurgen ons tegemoet trad, was hartverwarmend. Zeer zeker zal ik familie/kennissen, die het volledig eens waren met de verzorging, de crematie en alle warmte er omheen, dit doorgeven.

  Met vriendelijke, dankbare groet,

  Agnes Pietersen en familie
  19 maart 2018

   

  Jurgen kan goed luisteren

  Verder is Jurgen invoelend en organisatorisch sterk. Zonder al te zichtbaar te zijn is hij steeds wel sturend aanwezig.  

  Familie F.
  5 maart 2018

   

  Het had niet beter gekund

  Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart. Had eigenlijk niet beter gekund, Koen heeft alles erg goed geregeld. Ik heb geen verbeterpunten.

  Familie vd Lisdonk
  19 februari 2018

   

  Alles wat je op zo’n moment nodig hebt

  De uitvaartverzorging, Jurgen, was netjes, betrokken, meedenkend, invoelend, persoonlijk. Alles wat je op zo’n moment nodig hebt

  Familie van mevrouw IJsselstein
  31 januari 2018

   

  De verzorging in zijn geheel was erg goed

  Het is fijn om begeleid te worden met persoonlijke aandacht en gevoel voor de sfeer en de situatie. Die bovendien ook constructief meedenkt en helpt waar mogelijk, goed bereikbaar is en de zorgen uit handen neemt. We hebben er veel aan gehad, omdat we alles met een gerust hart konden overdragen. De verzorging in zijn geheel was erg goed.

  Familie Hacfoort
  29 januari 2018

   

  Perfect geregeld

  Geen op of aanmerkingen, perfect geregeld door Koen.

  Familie Hul
  5 januari 2018

   

  Als iemand het aan me vraagt ga ik Jurgen zeker aanbevelen.

  Verder vertel ik aan ieder die het horen wil hoe perfect het allemaal is verlopen. Jurgen neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en komt met ideeën en advies van de mogelijkheden. Heeft een handig boekje om in alle rust samen met familie te kijken wat je wensen zijn. Koppelt alles terug. Contacten ook via de mail verlopen prettig en snel.

  Mevrouw Meijboom
  28 december 2017

   

  Je krijgt een dikke 10!

  Je krijgt van ons een dikke 10!! en we zullen jou zeker bij al onze vrienden en kennissen aanbevelen. We zijn heel tevreden over het hele gebeuren. Zeker over de persoonlijke benadering, begeleiding en bovenal de hele uitvaart die mooi verzorgd en respectvol was. Wij (de familie) kijken er met een goed gevoel op terug. Daarvoor onze hartelijke dank aan Jurgen.

  Mevrouw G. Jochems
  12 december 2017

   

  Ontzorging waar je op hoopt

  Bijzonder warme en nauwgezette begeleiding vanaf het moment van overlijden tot (ver) na het afscheid. Ontzorging waar je op hoopt in de moeilijkste periodes van het leven. 

  Mevrouw Schrover
  8 december 2017

   

  Fantastische begeleiding

  Zeer persoonlijk en op maat worden er voorstellen gedaan door Jurgen. Hij denkt echt met je mee. Zeer professioneel toch ook weer als t erop aankomt m.b.t. het dealen met officiële instanties en andere verplichte acties. Ruimte voor een lach en een traan. Kortom fantastische begeleiding waardoor alles op rolletjes verliep!

  Familie van Berkel
  7 december 2017

   

  Precies zoals we graag wilden

  Ik zou Jurgen Theunissen Uitvaartzorg zeker aanbevelen. De begripvolle en daardoor persoonlijke manier van aandacht en respect voor zowel de overledene als voor ons als nabestaanden, -vanaf het begin tot het eind-, maakt dat de uitvaart super persoonlijk en daardoor ook troostend en fijn is geweest. Een open en lichte locatie, niet standaard, een meer dan persoonlijke touch gedurende de uitvaart en ook de rit naar het kerkhof toe… precies zoals we graag wilden en zoals het uiteindelijk geworden is. Jurgen en alle collega’s: heel erg bedankt voor jullie fijne hulp en het goede geregel van alles!

  Anoniem
  28 november 2017

   

  Respectvolle verzorging

  Vriendelijke mensen en zeer goede en respectvolle verzorging.

  Mw. de Wild
  2 oktober 2017

   

  Perfecte organisatie

  Eerlijk gezegd kwamen wij per toeval bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg terecht, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. De rust, kalmte, en duidelijkheid van, in dit geval Koen Mensink, tijdens alle besprekingen over alles wat geregeld moest worden, was een prettige ervaring gezien de omstandigheden.  De perfecte organisatie vooraf zorgde voor een vlekkeloze, condoleance avond, kerkdienst en begrafenis, waarbij het opviel dat Koen en het personeel van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg overal was zonder op de voorgrond te zijn en zonder op te vallen.

  Familie Albers
  20 september 2017

   

  Totaal ontzorgd

  Wij zijn meer dan tevreden over de gehele gang van zaken. Wij zijn totaal ‘ontzorgd’, in een moeilijke periode. Met één telefoontje werden onverwachte verzoeken geregeld. Koen is een topper! Zorg, aandacht en een luisterend oor, alles wat je nodig hebt in deze moeilijke tijd.

  Familie Hoefnagels
  19 september 2017

   

  Persoonlijke betrokkenheid

  De persoonlijke betrokkenheid van zowel Jurgen als Koen hebben ons enorm goed gedaan. Ook de reacties van anderen, bij ons zeer betrokken, familieleden en vrienden onderschrijven dat. De uitwerking van de wensen, de voorbereiding en de uitvoering bij de uitvaart hebben bijgedragen aan een liefdevol afscheid van de ons zo dierbare.

  Familie Schagen
  8 september 2017

   

  Perfect geregeld

  Alles wordt perfect besproken, uitgelegd en geregeld.

  Familie Neeskens
  7 september 2017

   

  Het voelde als een familielid die je steunde

  De uitvaartverzorging is door ons gezin als zeer positief ervaren. De uitvaartverzorger (Koen) was er als we hem nodig haddden zonder ook maar een moment op de voorgrond te treden, op elk moment was hij bereikbaar. Het voelde als een familielid die je steunde en met raad en daad terzijde stond.

  Dhr. Stevens
  11 augustus 2017

   

  Erg tevreden over verzorging

  Ik ben erg tevreden over de verzorging. Echter meestal hebben mensen een polis bij een bepaalde instantie en vaak geven deze een aantal opties uit wie je kunt kiezen.

  Familie Velthuis
  28 juni 2017

   

  Erg prettig en fijn contact

  Bedankt voor de prettige manier van contact en de belangstelling. Alles was goed verzorgd en de communicatie was duidelijk. Ook de nazorg was prettig. De rustige uitstraling was fijn. Het is allemaal zo verzorgd zoals mijn man zijn wensen kenbaar heeft gemaakt tijdens het voorgesprek.

  Mevr. A. Berkelaar
  26 juni 2017

   

  Duidelijk en netjes

  De reden om jullie aan te bevelen is omdat Koen alles netjes en duidelijk heeft verzorgd.

  Dhr. Nordsiek
  19 juni 2017

  Een 10

  Jurgen je krijgt van mij een 10. Ik vond alles prima en vooral de intentie waarmee je alles doet. Dat geldt ook voor Koen die op de dag zelf aanwezig was. Het is voelbaar dat jullie goed werk willen leveren en bevlogen zijn.

  Mw. S. Sannen
  16 juni 2017

  Netjes zoals beloofd

  Het is netjes gegaan en verlopen zoals beloofd.
   
  Steven Bakker
  20 april 2016

   

  Ik heb er een goed gevoel van over gehouden

  Jurgen heeft de uitvaart van mijn partner heel goed en netjes verzorgt.
  Alles was van dag een tot de laatste dag goed verzorgt en hij had goede ideeën.
  Ik heb er een goed gevoel van over gehouden en ben hem ook dankbaar voor alles .
  Ook de nazorg was heel fijn.
  Jurgen heel hartelijk dank ik geef je er een 9 voor.
   
  Rob Tesser
  19 april 2017

   

  Met respect

  WERKT ERG NETJES, MET RESPECT , LUISTERT NAAR DE BEHOEFTE VAN DE KLANT. NEEMT EVENTUELE KRITIEKPUNTEN SERIEUS
   
  Familie van den Berk
  10 april 2017

   

  Goed en netjes

  Jullie hebben de begeleiding voor, tijdens en na de afscheidsdienst goed en netjes geregeld.
   
  Familie Obbes
  1 april 2017 

   

  Ik en mijn familie hebben blind kunnen vertrouwen op Jurgen en zijn mensen

  De dag waarvan ik gehoopt had dat die nooit zou komen was er opeens. Ik herinner mij mijn telefoontje naar Jurgen, voor ik het wist was hij er en in diezelfde herinnering verdween hij pas na het afscheid van mam. Ongelofelijk bijzonder, zoals mam en haar leven, was haar afscheid. Ik en mijn familie hebben blind kunnen vertrouwen op Jurgen en zijn mensen.
   
  Wendy van Leeuwe en familie. 
  31 januari 2017
   
   

  Wat ons betreft is dat dan wederom Jurgen

  Twee maanden geleden overleed mijn moeder, waarna mijn vader en ik Jurgen kregen toegewezen als begrafenisondernemer.
  Ik kan U vertellen dat Jurgen het proces in alle rust heeft begeleid.
  Aangezien tijdens het eerste contact aan huis mijn vader medische hulp nodig had, kreeg een en ander een extra lading voor zowel ons als familie, als ook voor Jurgen.
  Daarin voelden wij ons eveneens gesteund. Het vele telefonische contact en het door Jurgen zelf persoonlijk afronden van de afwikkeling van het overlijden van mijn moeder en de betrokkenheid bij mijn vader werd als meer dan prettig ervaren.
  Er komt een volgend moment dat ik een begrafenisondernemer nodig zal hebben. Wat ons betreft is dat dan wederom Jurgen.
  Koen moet ik echter ook nog noemen, hij was prettig aanwezig op de dag van de crematie. Dank hiervoor.

  Machteld Jongejan

  24 januari 2017

   

  Heel tevreden

  Jurgen, wij kijken heel tevreden terug op het afscheid van onze (schoon)moeder en dat is voor een groot deel aan jou te danken.

  M. van K.

  13 januari 2017

   

  Bedankt

  Bedankt voor alles wat jij en Koen voor, tijdens en na de uitvaart van mijn vader voor ons hebben gedaan. Succes met je onderneming!!

  I.K. 11 januari 2017

   

  Voor nabestaanden ben je een echte steunpilaar

  Jurgen, gefeliciteerd met je start als zelfstandig uitvaartondernemer samen met Koen Mensink. Aan de keer dat ik met je heb samengewerkt bewaar ik goede herinneringen. Toen ik je voor het eerst zag in de huiskamer van het tehuis dacht ik dat je de huisarts was. Je hebt iets levenslustig over je. Je bent niet de personificatie van magere Hein. Daarmee doorbreek je het voorspelbare. In een week tijd groei je uit tot een familielid van de nabestaanden. Intensief leef je mee en ben je nabij en beschikbaar en bereikbaar. Je bent een boeiend persoon, een aangenaam mens om mee om te gaan. Je hoort meer bij het leven dan bij de dood. Voor nabestaanden ben je een echte steunpilaar. En dan verdwijn je weer uit hun leven, maar reken er maar op dat ze je niet vergeten en je weten te vinden als het nodig is. Ik wens je samen met Koen veel succes.

  Met hartelijke groet

  Ds. V. (dominee)

  11 januari 2017

   

  Super

  Ik vind jullie super, hoe de uitvaart van mijn vader is gedaan.

  B.W.

  10 januari 2017

   

  Koen bedankt

  Jurgen, met koen naast je gaat het helemaal goed komen. En koen nog heel erg bedankt zoals jij de crematie van mijn moeder hebt begeleid.

  M.M.

  9 januari 2017

   

  Tevreden

  Ik kijk tevreden terug op het afscheid van mijn partner.

  C.H.

  9 januari 2017

   

  Begeleiding erg prettig

  We hebben de begeleiding na het overlijden van mijn vader en tijdens de crematie door jullie als erg prettig ervaren.

  D. M.-de B.

  14 november 2016

   

  Goede begeleiding

  De bezorgdheid, netheid en behulpzaam waren ze en namen alle tijd voor de familie.

  De heer Pol

  25 oktober 2016

   

  Hartelijk dank Koen!

  Heel erg behulpzaam en vriendelijk, ik voelde me totaal niet alleen met al het regelen. Had niet geweten hoe ik dit zelf had moeten doen. Ook s’morgens al aan de telefoon, en zeker het contact met Koen, werkelijk geweldig!

  Mevrouw Bruinewoud – Janssen

  11 oktober 2016

   

  Er werd aan alles gedacht

  Geweldig begeleid door Koen Mensink vanaf het eerste contact tot de laatste handdruk. Aan alles gedacht, op correcte nette wijze omgang met iedereen die met de begrafenis te maken had. Een medewerker om héél zuinig op te zijn! Familie Kroes.

  Familie Kroes

  27 september 2016

   

  Mijn ervaring

  Prima dienstverlening, invoelend, meelevend, modern.

  Heer Van den Brink

  20 september 2016

   

  Hartelijk dank Jurgen

  Jurgen heeft op een perfecte manier invulling gegeven aan de uitvaart van onze moeder. Hij denkt alleen in mogelijkheden en zorgt ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Mooie eigenschap van Jurgen is dat hij dit alles op een natuurlijke manier doet waardoor je als familie het gevoel hebt samen te werken aan een perfecte uitvaart. Klasse. Guus van Kleef

  Guus van Kleef

  12 september 2016

   

  Professionele begeleiding

  Zeer tevreden over de persoonlijke en correcte benadering. Ook was alles perfect geregeld en werd er steeds met ons overlegd.

  De heer Kroes

  06 september 2016

   

  Vanuit de grond van mijn hart….bedankt!

  Op 93-jarige leeftijd overleed mijn moeder. Haar prachtige leeftijd en leven zorgen er mogelijk voor dat ik dit verlies ‘sneller’ zal kunnen accepteren, het maakt het verlies echter niet minder intens. Mijn eigen gezondheidssituatie zorgde voor een dubbel intens verdietige periode. Jurgen heeft mij alle zorgen ontnomen en met ontzettend veel geduld en empathie geholpen bij de gevoelsmatig ‘duizenden’ keuzes die gemaakt moesten worden. De uitvaartdienst was prachtig, de achterkleinkinderen haalden de beladendheid er enigszins af waardoor de dienst het leven van mijn moeder symboliseerde. Het was exact zoals zij gewenst zou hebben. Jurgen, vanuit de grond van mijn hart…bedankt!

  Familie van Leeuwe

  03 september 2016

   

  Persoonlijk betrokken

  Hartelijk dank Jurgen voor je persoonlijke betrokkenheid na het overlijden van mijn Lieve Man. Ook Koen Hartelijk bedankt dat je in het weekend bent geweest zodat mijn Man de laatste dagen thuis kon blijven! Jullie zijn geweldig!

  Anja Heijnekamp-Marchal

  02 september 2016

   

  Keurig verzorgd

  De gehele uitvaart was perfect geregeld en er werd goed met ons meegedacht.

  De heer van Grootveld

  01 september 2016

   

  Alles is heel goed verlopen

  De verzorging is tot in de puntjes goed geregeld.

  De heer van Leeuwe

  18 augustus 2016

   

  Een 10 met een griffel

  De zeer persoonlijke en vriendelijke benadering van (ik noem wel namen) Koen Mensink, was indrukwekkend. Ook de kinderen waren zeer te spreken over de manier waarop hij de zakelijke kant heeft gebracht. Dat hij de uitvaart over moest doen aan Rinske Blok van Middendorp, was niet leuk vonden wij en hij, maar wij geven wel alle credits aan haar voor wat betreft het voorgesprek bij ons thuis en het begeleiden van de uitvaart. Rapportcijfers mogen misschien niet, maar werkelijk voor beiden een 10 met een griffel. Geweldig persoonlijke betrokkenheid hebben wij hierbij gevoeld.

  De heer Koning

  28 juli 2016

   

  Bedankt Koen Mensink

  De vriendelijkheid, de tijd die er genomen wordt, het meedenken, alles in het totaal. Wij zijn zeer te spreken over Koen Mensink, zeer professioneel.

  mevrouw Iacovone – de Vries

  14 juli 2016

   

  Uitvaart de heer Veenendaaal

  Hierbij willen we koen Mensink en iedereen die verder bij de crematie van onze (schoon-) vader, opa heel erg graag bedanken. Het is allemaal goed verlopen, heel veel dank namens (klein-) kinderen.

  Veenendaal

  13 juli 2016

   

  Een mooi en waardig afscheid

  Prettig contact met Jurgen Theunissen, alles naar wens verlopen.

  Heer de Jong

  07 juli 2016

   

  Goede dienstverlening !

  Goede en professionele dienstverlening door Jurgen Theunissen. Prettige begeleiding. Hij bewaart rust en communiceert helder. Hij neemt veel zorgen uit handen bij het regelen van de uitvaart.

  Hr. Van Brakel

  01 juli 2016

   

  Super, hartelijk bedankt Koen!

  Wij vonden Koen perfect! Hij voelde precies aan waar wij behoefte aan hadden en heeft ook al onze wensen vervuld. Het regelmatige contact, de tips en de belangstelling die hij toonde vonden we erg fijn.

  Heer de Bruin

  05 juni 2016

   

  Echt goede dienstverlening

  Snelle en zeer correcte hulp.

  Dhr Waiboer

  05 juni 2016

   

  Super communicatie en goede verzorging

  Jurgen Theunissen heeft het geweldig gedaan. Vanaf de eerste dag tot de morgen van het begraven elke dag gebeld met hoe gaat het en moet ik nog wat regelen. De verzorging van moeder was bijzonder goed .

  Heer Brinks

  02 juni 2016

   

  Bedankt!

  Op 93 jarige leeftijd overleed mijn moeder. Haar prachtige leeftijd en leven zorgen er mogelijk voor dat ik dit verlies ‘sneller’ zal kunnen accepteren, het maakt het verlies echter niet minder intens. Mijn eigen gezondheidssituatie zorgde voor een dubbel intens verdietige periode. Jurgen heeft mij alle zorgen ontnomen en met ontzettend veel geduld en empathie geholpen bij de gevoelsmatig ‘duizenden’ keuzes die gemaakt moesten worden. De uitvaartdienst was prachtig, de achterkleinkinderen haalden de beladendheid er enigszins af waardoor de dienst het leven van mijn moeder symboliseerde. Het was exact zoals zij gewenst zou hebben. Jurgen, vanuit de grond van mijn hart…bedankt!

  Trudy van Leeuwe-Leenders

  31 mei 2016

   

  Fijne begeleiding

  Goede en persoonlijke begeleiding. Duidelijke informatie over de mogelijkheden en opties.

  De heer Nijenhuis

  23 mei 2016

   

  Stijlvolle uitvaart

  Na de toch nog plotselinge dood van mijn echtgenote zijn we zeer professioneel en met zeer goede zorg omringt geweest door Jurgen Theunissen uitvaartondernemer. Jurgen maakte alles zorgvuldig waar wat hij met ons had besproken,met veel gevoel voor de situatie heeft hij de uitvaart uitstekend verzorgd hartelijk dank hiervoor.

  Bertus Bouwmeester

  20 mei 2016

   

  Heel tevreden

  Gisteren ochtend mijn vader plotseling overleden Monuta gebeld zeer vriendelijk man aan de telefoon gehad later de uitvaartverzorger aan de telefoon gehad heb zelf geholpen met mijn pa de laatste verzorging geven gisteren ook gelijk de eerste keer bij rouwcentrum geweest wat wordt je daar echt super ontvangen alles goed geregeld mijn dank hier voor

  Ben Wieland

  20 mei 2016

   

  Onze complimenten

  Persoonlijke begeleiding en de rust en betrokkenheid die men gaf

  Mw. Besselink

  18 mei 2016

   

  Onze dank is groot

  Geachte medewerkers en in bijzonder Jurgen Theunissen. Door de bijzonder zorgen en door de afwikkeling tijdens de uitvaart van onze moeder kunnen wij alleen maar kunnen stellen dat wij het als bijzonder hebben ervaren hoe goed en zorgvuldig en professioneel deze dag door jullie is verzorgd.

  Heer Holleman

  12 mei 2016

   

  Warm, integer, liefdevol maar bovenal respectvol

  De uitvaart van mijn man(48) is precies zo verlopen als wij ons gewenst hadden. Jurgen was aanwezig en heeft mij veel steun gegeven en begeleid maar toch merkte je niet dat hij de leiding nam, hij reikte mij alleen zijn hand. Hetzelfde ervoer ik bij Koen Mensink en Joke v. Eck. fantastische mensen. Onze wensen werden gerespecteerd en verdedigd als een pit-bul ( vanwege moeilijke familiekwestie) zonder dat ik iets ervan gemerkt heb. Personen die bij de uitvaart aanwezig waren zowel als bij de uitvaart van mijn vader 3 weken later. (door een andere uitvaart ondernemer) bemerkten ook het verschil van begeleiding. En dit was niet omdat Jurgen mij persoonlijk kende, van zijn korte loopbaan bij AH. Maar omdat hij een warme persoonlijkheid is en daar zijn medewerkers op uitkiest. Wat ben ik blij dat Jurgen de roeping van zijn hart gevolgd heeft en teruggekeerd is naar de uitvaartwereld. Want anders had diezelfde uitvaartwereld een groot verlies geleden. Nu mogen hij, Koen en andere medewerkers nog meer mensen steunen en begeleiden tijdens die zware tijd en er toch een gouden randje aangeven. Lieve Jurgen, Koen en Joke bedankt voor alles. Jullie blijven voor altijd in mijn hart.
  Lieve groetjes Bea Tamboer.

  B.J, Tamboer van de Weerdt.

  09 mei 2016

   

  Zeer warme benadering en omgang

  Jurgen,
  Ik wil hierbij namens mijn broers en echtgenoten mijn hartelijke dank uitspreken voor de voortreffelijke begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder.
  Bijzonder was dat wij met de hele familie rondom mijn moeder in een rouw bus konden. wij hebben dat als zeer bijzonder ervaren.
  Jurgen mijn hartelijke dank hiervoor.

  J.A.Holleman

  02 mei 2016

   

  Vakbekwaam en professioneel

  Duidelijk flexibel en altijd bereid om mee te denken.

  Dhr. Rijna

  24 maart 2016

   

  Prettige samenwerking en goede ondersteuning

  We hebben een warm contact gehad met jullie medewerker Koen, en hebben alle steun gekregen daar waar mogelijk, om zo een waardig afscheid te realiseren voor onze overleden Oom.

  Dhr. Scherpenzeel

  24 maart 2016

   

  Mijn dank aan dhr Mensink

  Keurig verzorgd.

  Mevrouw Coonen-Singor

  16 maart 2016

   

  Uitstekende dienstverlening

  Meerdere uitvaartverzorgingen gehad binnen de familie. Altijd netjes en goed verzorgd.

  Mevrouw Ebben

  07 maart 2016

   

  Professionaliteit staat hoog in het vaandel bij Jurgen

  Er wordt op zeer profesioneel wijze omgegaan met de gevoelens en wensen van de nabestaanden ook suggesties aan gedragen en meegedacht m.b.t. het geheel ook de nazorg wordt goed en respectvol uitgevoerd

  Dhr. O’Leary

  04 februari 2016

   

  Memorabele uitvaart

  Jurgen,
  Het plots overlijden van iemand van 46 komt als een shock en de wereld staat dan echt stil. Wat nu????
  Gelukkig hadden we jou! Het meeste wilden we zelf doen om Ton een afscheid te geven dat hij zelf mooi zou vinden. Toch was jouw steun en aanwezigheid heel fijn. De organisatie, het afscheid dat we mochten beleven voorafgaande aan de crematie, dit is voor Bob de zoon van Ton een mooie herinnering. Jouw betrokkenheid, meedenkende en relaxte aanwezigheid heeft ons geholpen door de eerste zware week heen te komen.
  Het is alweer een dikke maand geleden en je bent nog steeds betrokken.
  Namens Familie Wouters uit Nijmegen, wil ik je graag bedanken voor deze mooie memorabele uitvaart!
  Fabiola Bubeck

  Fabiola Bubeck

  21 januari 2016

   

  Zeer tevreden over de verzorging en opbaring

  Ik ben zeer tevreden, met name de vanwege de betrokken, piëteitsvolle, persoonlijke manier van begeleiden. Zeer tevreden waren wij over de verzorging en opbaring van mijn overleden broer. Met name dit hebben wij wel eens anders meegemaakt.

  Mevrouw Westerdijk

  29 december 2015

   

  Alles is bespreekbaar

  Erg prettige samenwerking, rustig, geven je de tijd, denken met je mee. Vriendelijk en goed bereikbaar en alles is bespreekbaar.

  Mevrouw Verburgt-Tip

  23 december 2015

   

  Fijne begeleiding door Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

  Alles was gewoon naar wens. Van begeleiding tot de gesprekken. Gemoedelijk, menselijk en een prettige ervaring.

  Mevrouw Kreuzen

  03 december 2015

   

  Het was prettig en relaxed

  Ondergetekende wil hierbij graag iets laten weten over zijn ervaring bij de begeleiding van het afscheid van zijn pleegmoeder en hartsvriendin mevrouw Elizabeth Johanna Vriezen Verdoorn op 10 september jongstleden .
  Die begeleiding was zeer prettig en relaxed.
  De heer Koen Mensink wist mij in mijn verdriet op meelevende wijze te adviseren een mooi en waardig afscheid te bereiden.
  Meerdere malen heb ik een afscheid geregeld voor een dierbare.
  Deze keer was veruit de meest gedenkwaardige,
  Mijn pleegvader J.G. Vriezen nu 94 jaar oud hoop ik t.z.t. een zelfde afscheid te kunnen bereiden.
  Hier zou ik graag de heer Koen Mensink aan mijn zijde weten.

  Diez van de Veen

  30 oktober 2015

   

  Alles was goed geregeld

  Bijna tot in de perfectie afgestemde uitvaart.

  Dhr. de Beaufort

  29 oktober 2015

   

  Bijzonder

  Bijzonder was het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin tot na de dag van de begrafenis was dit zo. Jurgen heeft ons goed weten te begeleiden. Iedereen sprak erover. Hoewel wij ervoor hebben gekozen om alles zelf te regelen. Heeft Jurgen ons uitermate goed geholpen, hij wist met ons mee te denken met zaken waar wij nog niet eens over nagedacht hadden. Er komt natuurlijk veel bij kijken. Jurgen bedankt voor de fijne uitvaart. Vanaf het moment dat wij onze moeder naar huis brachten en op het moment dat wij haar naar haar laatste rustplaats konden brengen.
  Professioneel en goed in zijn werk. Indrukwekkend.

  Fam. Jamlean

  27 oktober 2015

   

  Bedankt Koen Mensink

  De gehele voorbereiding en uitvoering van de begrafenis is voortreffelijk verlopen. Wij waren vooral zeer tevreden over de heer Koen Mensink. Hij had aandacht voor onze wensen en vlot in de uitvoering.

  Dhr. Limburg

  15 oktober 2015

   

  Afscheid nemen van onze tante

  Wij willen Jurgen bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze tante die 95 jaar is geworden.
  Deze bijzondere dag is naar ons aller tevredenheid verlopen.
  Onze ervaring is dat Jurgen door zijn grote kennis omtrent alle aspecten die een uitvaart met zich meebrengt, zeer heeft bijgedragen aan een waardig afscheid.

  fam. Bokkerink

  07 oktober 2015

   

  Jurgen Theunissen is een aanrader!

  De begeleiding was erg uitgebreid en professioneel. Alles werd heel goed uitgelegd en er werd ruim te tijd genomen om dingen te bespreken. Verder werd alles voor ons geregeld zodat we niet zelf achter iets aan hoefde.

  Mevrouw Boks-van Dorland

  21 september 2015

   

  Een bijzonder afscheid

  Toen onze zoon Marc wist dat hij niet lang meer te leven had wilde hij zelf zijn crematie regelen.
  Samen heeft hij met Jurgen Theunissen alles doorgenomen en op papier gezet.
  Omdat er in Arnhem een afscheidsdienst voor vrienden en verzorging was en de crematie voor familie in Breda
  Heeft Jurgen van de dag van overlijden tot de crematie ons heel goed begeleid en advies gegeven
  Het was een rustgevend gevoel om te weten dat alles door professionele mensen geregeld werd
  Hiervoor wil ik jurgen hartelijk,bedanken

  Frieda Dielens

  F Dielens

  31 augustus 2015

   

  Respectvolle aandacht

  De respectvolle aandacht van de heer Mensink heeft mij zeer getroffen.

  Bekker

  20 augustus 2015

   

  Dank

  Dankbaar zien we terug op het afscheid en de begrafenis, die door Jurgen zo goed is begeleid. Ook de zorgzaamheid van de dragers deed ons erg goed Onze dank hiervoor.

  Nel en Antonio

  10 augustus 2015

   

  Een heel mooi afscheid

  We wilden voor het afscheid van onze overleden dochter van 39 jaar, zoveel mogelijk zelf doen, behalve het “echte” regelwerk. Jürgen heeft ons heel goed begeleid in de voorbereiding en de organisatie van het afscheid. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en “dat kan echt niet” hebben wij hem niet horen zeggen. Rustig, bescheiden en vooral meedenkend, zo hebben wij hem leren kennen. Wij hadden, kort voordat onze dochter zou overlijden, enkele ondernemers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Met hem was er de grootste klik.
  Maarten (de vader van de overledenen)

  Maarten Helmich

  09 augustus 2015

   

  Een echt Arnhems meisje; Christien van Wely-Nijenhuis, 1916-2015

  Wij, de familie, hebben de begeleiding door Koen van de eerste kennismaking tot na de begrafenis van onze oude moeder, als zeer deskundig en prettig ervaren. Hij is bijzonder geschikt voor zijn vak; mooi dat een jong iemand zich hiertoe aangetrokken voelt; het is echt een beroep waar heel veel verschillende talenten aan bod komen en Koen heeft ze allemaal.. BEDANKT, Carla.

  Carla van Wely

  07 augustus 2015

   

  Een liefdevol afscheid

  Een liefdevol afscheid; zo hebben wij het afscheid van onze moeder als familie ervaren. Koen Mensink heeft vanaf het eerste contact ons met alle respect bijgestaan om een weg te vinden door het verdriet heen. Zijn rustige uitstraling en professionaliteit hebben ons zeer gesteund. Ook de samenwerking met Jürgen was zeer prettig. De uitvaart was indrukwekkend en bijzonder. Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben!

  Miranda Fhijnbeen

  06 augustus 2015

   

  Indrukwekkend

  Het overlijden en de uitvaart van Herman Kolkman, de echtgenoot van Jos, werd door Koen Mensink begeleid. Hij deed dat heel persoonlijk met de nodige distantie, stemde zeer goed af en zorgde ervoor dat alles liep zoals Jos en Herman het wilden. Daardoor werd de uitvaart indrukwekkend mooi, liefdevol en aandachtig. Koen was zorgzaam voor Jos, ook na de uitvaart. Begaan en betrokken, professioneel, aandachtig en geconcentreerd, oog voor details en de grote lijnen, Koen is een natuurtalent voor dit mooie beroep.

  Will van den brand

  25 juli 2015

   

  Herman zijn schilderij

  Vanaf het eerste contact met Koen Mensink begreep hij hoe ik persoonlijk en in het teken van mijn lieve echtgenoot zijn afscheid kon realiseren, hij voelde aan hoe mooi en belangrijk het voor mij en Herman was en dat zijn laatste schilderij wat hij gemaakt had geprojecteerd werd op zijn kist waardoor Herman in zijn eigen schilderij lag.Heel fijn om de gepaste betrokkenheid van hem en verzorgers en respectvolle omgang naar Herman en mij zo te mogen ervaren. Herman zijn afscheid was helemaal zoals hij was en ik ook had gewild. Het eerste contact met jou Jurgen hebben wij als positief en betrokken ervaren en je hebt een geweldig team achter je staan, mag je trots op zijn en ook op jezelf.
  Het warme afscheid van Herman waarin humor, verdriet en spiritualiteit aanwezig was maakt het een mooie herinnering die ik niet vergeten zal.

  J.Lammers

  25 juli 2015

   

  Dank

  Mijn moeder, broer, schoonzus en mijn man en ikzelf zijn erg dankbaar met de waardige, begripvolle manier waarop het overlijden van mijn vader begeleid is door Koen Mensink.
  Hij is ons tot steun geweest en heeft op een plezierige wijze ons van advies kunnen dienen en voor ons gevoel meegeleefd met ons verlies. Het heeft bijgedragen tot een mooi en waardig afscheid van mijn vader.

  Marianne de Waard

  14 juli 2015

   

  Hele goede beoordeling

  Van ons krijgt de verzorging van de uitvaart een hele goede beoordeling. De gehele gang van zaken is goed verlopen

  Mevrouw Willemsen

  22 mei 2015

   

  Alle Tijd en Betrokkenheid

  Mijn familie en ik zijn meer dan tevreden over hoe de uitvaart van mijn vader is verlopen ook de betrokkenheid, zorgvuldigheid, en hulp waren, en zijn fantastisch. Ik wil Koen Mensink speciaal bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft en nog aan het doen is.

  M. Willemsen

  20 mei 2015

   

  Bedankt Jurgen

  Jurgen heeft ons zeer goed bijgestaan en heel netjes zijn werk gedaan.

  Heer Van Hummel

  08 mei 2015

   

  Alles tijd en respect

  Het is te zien, dat jullie veel ervaring hebben. Alles wat er wordt gedaan, is goed bedacht met respect voor familie en overleden zelf. Jullie geven de tijd aan familie, geen haast. Ondanks dat volgende klanten voor de deur staan. Prima werk, bedankt

  Mevrouw Jongema

  22 april 2015

   

  Tevreden

  Alles is prima verlopen met Jurgen Theunissen.

  Mevrouw Mol-de Raat

  23 maart 2015

   

  Memorabel afscheid

  Dag Jurgen,
  Wij willen je hartelijk danken voor het geheel volgens onze wensen georganiseerde en zeer memorabele afscheid van mijn man en onze vader. Je bent een zeer betrokken persoon, prettig in de omgang, creatief en meedenkend. Jij kwam met de perfecte locatie. Ook het team van mensen om je heen, zoals de mevrouw die mijn man en onze vader kwam verzorgen en aankleden, de chauffeurs en de dragers en iedereen die we hier niet genoemd hebben, was erg vakkundig en respectvol.
  Ook nu het alweer een maandje geleden is, ben je nog even betrokken als in het begin. Je hebt natuurlijk een mooie organisatie achter je, maar alle lof komt jou persoonlijk toe.
  Nogmaals dank namens ons allen, familie Mol uit Beuningen.

  Fam. Mol

  13 maart 2015

   

  Bedankt

  Beste Jurgen,

  Ik wil je heel erg bedanken voor de wijze waarop jij de crematie van mijn vader hebt begeleid. Het contact was vanaf het eerste moment bijzonder prettig en je hebt perfect aangevoeld waar wij behoefte aan hadden en hebt dat goed kunnen omzetten naar een waardige dienst en afscheid.

  Henri Wijers

  23 februari 2015

   

  Juiste snaar en juiste toon

  In een voor ons moeilijke tijd was het fijn dat Jurgen er was om ons waar nodig bij te staan en te adviseren. Hij deed dat op een zeer prettige en ook zeer professionele manier.

  Ria Huting-Van Bon en familie

  M.Huting

  17 december 2014

   

  Respectvol en betrokken

  Jurgen, je betrokkenheid en respectvolle benadering heeft indruk op mij en onze familie gemaakt. Je was er voor ons en je hebt ons enorm kunnen helpen door je duidelijke communicatie en luisterende oor naar onze wensen en voorkeuren. Nogmaals bedankt voor alles!

  A.Nezami

  03 november 2014

   

  Vakwerk

  Jurgen, je hebt op voortreffelijke wijze zorg gedragen bij de uitvaart van onze vader. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag van de uitvaart zelf heb je uitzonderlijk goed werk verricht, waardoor wij met een heel tevreden en dankbaar gevoel kunnen terugkijken op een in alle opzichten waardige dag. Natuurlijk, het is je vak, maar wat ben je er buitengewoon goed in. Je was onzichtbaar aanwezig, de hele dag. En je had alles in de hand. Jong, fris en tegelijk toch zó ervaren. Heel bijzonder!
  Hier past ook een woord van dank aan de dragers en hun voorman, die hun werk erg mooi en waardig hebben uitgevoerd. Niet te klein en niet te groot, precies goed. Prachtig zoals zij de kist met het lichaam van onze vader hebben begeleid, met name de ontvangst bij de begraafplaats was indrukwekkend. Het is een aantal van ons opgevallen dat de jongens de hele dag, ook op momenten van lang wachten, steeds een respectvolle houding hebben aangenomen. Tussendoor geen gehang, gelach of verveeld gespeel met mobieltjes. Wij hebben dit zeer gewaardeerd..
  Tenslotte, we realiseren ons dat er in dit bericht veel superlatieven gebruikt zijn, maar geen woord is overdreven.

  Fam. Bruil

  01 oktober 2014

   

  Bedankt

  Maandagochtend, telefoontje van mijn vader “stien is overleden”.

  Het systeem begint te werken.
  Alle radertjes gaan draaien en wat komt er veel op je af.
  Hoe prettig is het dan om vanaf de zijlijn ondersteund te worden door een professional.

  Jurgen, op de juiste momenten wist je ons te adviseren en te begeleiden.
  De situatie vroeg om doortastendheid, begrip, een luisterend oor, en die hebben we op verschillende manieren van je mogen ervaren.

  Ondanks de complexe en verdrietige situatie waarin wij ons bevonden, kunnen we terug kijken op een mooie afronding van het leven van Stien hier op Aarde.
  Mede door jou inzet en van je collega’s.

  Onze dank is groot.

  Fam. Volkerink

  Fam. Volkerink

  19 september 2014

   

  Respectvol en meelevend

  We zijn erg tevreden over de heer Jurgen Theunissen. Ook alle andere mensen waren zeer respectvol en meelevend. Alle handelingen zijn met heel veel eerbied uitgevoerd. Ook de zes jongemannen die de kist gedragen hebben verdienen alle lof.

  familie S. te Arnhem

  26 augustus 2014

   

  Goede zorgen

  Hartelijk dank voor de goede zorgen, na het overlijden van mijn man. De kinderen en ik kijken terug op een uitstekend verlopen afscheidsbijeenkomst. En op de zichtbare en onzichtbare regelingen daar om heen.

  Coby

  21 augustus 2014

   

  Bedankt voor de ondersteuning

  Jurgen, bedankt voor je rustige, persoonlijke en fijne wijze van ondersteuning van de familie.
  Mede door jouw betrokkenheid en het open staan voor de inbreng van de familie is
  de uitvaart van mijn broer Frans heel bijzonder geweest.
  Ook bedankt voor het persoonlijke contact een paar dagen na de uitvaart, mijn vader heeft deze hartverwarmende interesse heel fijn gevonden.
  Namens mijn familie wil ik Jurgen nogmaals ontzettend bedanken.

  Wilfried

  Wilfried

  13 augustus 2014

   

  Betrokkenheid

  Dag Jurgen,
  De wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt geregeld is heel goed geweest met name door je betrokkenheid en prettige manier van werken. We konden er alle vertrouwen in hebben dat het goed zou gaan en dat is ook gebeurd.
  Bij een volgende uitvaart weet ik je te vinden (maar hopelijk niet te snel).
  Hartelijke groeten, mede namens mijn familie van
  Elfride

  Elfride Visser-Verdooren

  25 juli 2014

   

  Deskundigheid

  Beste Jurgen,
  Wij (vier zussen) waren heel blij dat jij degene was die de uitvaart van onze vader kwam leiden. Je rustige sympathieke persoonlijkheid gecombineerd met je deskundigheid (en het feit dat je bijna dagelijks wel even belde) maakte dat de uitvaart een ontspannen en goed georganiseerde gebeurtenis werd. Heel veel dank namens ons alle vier. Joke

  Joke Hoorn

  23 juli 2014

   

  Goede zorgen en begeleiding

  Beste Jurgen, bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding na het overleden van mijn man. Jouw professionaliteit, die door jouw persoonlijkheid en rustige wijze van werken en betrokkenheid zeer is gewaardeerd. Zeker jouw keuze om Floortje te benaderen voor de dienst. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid. Jurgen bedankt! Gerda Mulder

  Mulder Eerbeek

  10 mei 2014

   

  Bedankt

  Jurgen bedankt voor de fijne begeleiding die jij ons gaf na het overlijden van mijn moeder, maart 2014

  Louise Wijdemans

  08 mei 2014

   

  Succes

  Hallo Jurgen ik wil je veel succes wensen met je nieuwe uitdaging bij Monuta.

  Josan Jansen

  24 maart 2014

   

  Mooi en persoonlijk afscheid

  In september 2012 is mijn partner om het leven gekomen door een ongeval. Dit onverwachte, plotse overlijden was voor mij en onze omgeving een enorme schok. Omdat ik tot op dat moment nauwelijks ervaring had met de dood kon ik hulp en begeleiding goed gebruiken. Ik wist dat Jurgen, een goede vriend van mij, werkzaam was geweest in het uitvaartwezen en belde hem voor hulp. Jurgen, op dat moment nog supermarktmanager bij de AH, heeft me voorbereid op de keuzes die ik moest maken mbt een mooi afscheid. Ook als was hij op dat moment niet werkzaam als uitvaartverzorger, toch was zijn kennis en ervaring dusdanig op niveau dat hij me hiermee kon helpen. Bovendien deed hij dit op een betrokken, warme en rustige wijze.
  Door de hulp van Jurgen was het makkelijker om de juiste keuzes te maken. De uiteindelijke uitvaart is verzorgd door Jurgen Theunissen. Ik kijk terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik vind het mooi dat Jurgen nu zijn eigen uitvaartonderneming is gestart. Hij is geknipt voor dit bijzondere vak. Jurgen, ik wens je veel succes en voldoening bij deze nieuwe stap.

  H.v.P.

  27 februari 2014

   

  Warme herinneringen

  Jurgen heeft in 2007 de uivaart van mijn moeder verzorgd, zij ontviel ons zeer plotseling op jonge leeftijd. In deze chaotische periode vol ongeloof en verslagenheid heeft Jurgen met zijn persoonlijke benadering, rustgevende persoonlijkheid, accuratesse, organisatietalent, goede kennis van zaken en het denken in mogelijkheden ipv beperkingen ervoor gezorgd dat het een top uitvaart is geworden, waar wij als nabestaanden met warme herinneringen aan terugdenken

  E.v.G.

  27 februari 2014