Over ons

VOORSTELLEN: JURGEN THEUNISSEN

Jurgen Theunissen is met zijn 43 jaar nog jong, maar heeft toch al 22 jaar ervaring in de uitvaartbranche. “Ik wil er toe kunnen doen op een bijzonder en emotioneel moment in iemands leven. ’s Ochtends in de auto stappen op weg naar een familie die ik nog niet ken en zien wat ik voor hen kan betekenen. Dat is waar ik me voor wil inzetten. Keer op keer aansluiting zoeken om wederzijds vertrouwen op te bouwen waardoor ik samen met de nabestaanden een passende uitvaart kan vormgeven en hen tot steun kan zijn in die moeilijke tijd.

In de uitvaartbranche ligt echt mijn hart en daarin wil ik mij onderscheiden door toegankelijk en informeel te zijn gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart. Samen met mijn collega Koen zorg ik er voor dat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid.”

Ook als u verzekerd bent bij een andere verzekeraar of niet verzekerd bent, kunt u voor meer informatie contact opnemen met Jurgen Theunissen. Klik hier voor de contactgegevens.

e-mail: jurgen@jtuitvaartzorg.nl

VOORSTELLEN: KOEN MENSINK

Gedurende mijn studie heb ik gewerkt als drager en uitvaartassistent en uit dit dankbare werk heb ik altijd veel voldoening gehaald. Toen Jurgen mij de kans bood intern opgeleid te worden tot uitvaartverzorger, was de keuze dan ook snel gemaakt.

Ik ben nog maar 35 jaar, maar mijn 12 jaar ervaring komt nu goed van pas. Heldere voorlichting over de verschillende mogelijkheden en veel ruimte voor eigen inbreng van de nabestaanden zijn kenmerkend voor mijn werkwijze. Zo zorgen we samen voor een mooi afscheid.

e-mail: koen@jtuitvaartzorg.nl

Hoe werken wij?

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg streeft ernaar om te allen tijde aan de wensen van de nabestaanden of overledene te voldoen. Dat kan zijn als het gaat om de lokatie, in invulling van de uitvaart en de kist. Er is vaak heel veel meer mogelijk dan mensen denken. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is een kenner bij uitstek als het gaat om de mogelijkheden in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Ede / Wageningen en ‘s-Hertogenbosch. Wij hebben goede relaties met de meest gangbare lokaties, maar kunnen u ook voorzien van een advies over een unieke invulling. Ook elders in het land kunnen wij een uitvaart voor u verzorgen.

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer, voor uw eigen begrafenis of crematie of die van uw dierbare? Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wij maken graag de tijd voor u.

Wat is de rol van een begrafenisondernemer?

Het eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek stem ik de belangrijkste zaken met u af. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opbaarlocatie in Arnhem, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Daarnaast hebben we het dan vaak al over de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie. Doordat we dagelijks contact met elkaar hebben, kunt u de tijd nemen om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, bereid ik samen met u alles voor. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn.

De begrafenisondernemer neemt zorgen uit handen

U hoeft zich niet druk te maken over het regelen van de liturgie en het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand. Dit doet doe ik als begrafenisondernemer voor u bij de gemeente Arnhem.

Geen onverwachte kosten achteraf

Aan de hand van het eerste gesprek maak ik een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Speciale wensen kunnen we altijd nog inpassen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist, live muziek bij de uitvaart of speciaal vervoer. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen helemaal ingevuld.

Waarom Jurgen Theunissen Uitvaartzorg?

Wanneer u een uitvaart regelt hebt u de keus uit vele uitvaartverzorgers. De één heel klassiek, de ander heel specifiek. Jurgen Theunissen Uitvaart zorg is er voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in geloof of cultuur. Iedereen is bij ons welkom. Ook wanneer de overledene onverhoopt geen uitvaartverzekering heeft.

  • Jurgen Theunissen Uitvaartzorg weet elke uitvaart om te zetten in een memorabele uitvaart.
  • Uw wensen centraal
  • Toegankelijk en persoonlijk tijdens de voorbereiding
  • In stijl en betrokken bij iedere uitvaart
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Aangezien wij in het bezit zijn van het Keurmerk Uitvaartzorg, weet u dat u zeker kiest voor kwaliteit. Het is de eerste check voor de laatste reis.