Wensengids

Jurgen Theunissen lanceert Uitvaartwensengids

Uitvaartondernemer Jurgen Theunissen heeft een inspirerende wensengids uitgebracht, waarin men de eigen uitvaartwensen kan noteren. Op deze manier hoopt de jonge ondernemer mensen te helpen bij het nadenken over hoe ze willen dat hun afscheid eruit ziet, zodat daarmee de onzekerheid bij nabestaanden wordt weggenomen over of ze wel de juiste keuzes maken. Door de wensengids te bewaren op een plek die bekend is bij degenen die achterblijven, weten nabestaanden wat de overledene heeft gewild en kunnen ze met een goed gevoel afscheid nemen.

Bijna iedereen heeft het er wel eens over gehad of erover nagedacht, maar slechts weinigen hebben de eigen uitvaartwensen ook daadwerkelijk vastgelegd. Men is er vaak nog niet aan toe of laat het liever aan de nabestaanden over als het zo ver is. Toch kan het zinvol zijn om ze vast te leggen, want de nabestaanden weten dan precies wat ze moeten regelen. “Dat geeft een stukje rust en houvast in een vaak moeilijke periode”,  aldus Jurgen Theunissen. “Met het noteren van de uitvaartwensen verminder je twijfels en neem je zorgen van nabestaanden weg.”

‘Mijn Wensengids’, zoals de gids heet, geeft in woord én beeld een impressie van wat er zoal mogelijk is. Het biedt een duidelijke structuur om zo antwoorden te krijgen op alle vragen die komen kijken bij een uitvaart. Het is te verkrijgen bij Jurgen Theunissen Uitvaartzorg door onderstaand formulier in te vullen, het wordt vervolgens kosteloos bij u thuis bezorgd. Tevens vindt u hier een bladerversie van ‘Mijn Wensengids’, zodat u alvast een indruk kunt krijgen van de opzet van deze gids. Het is uiteraard ook mogelijk om uw uitvaartwensen persoonlijk door te spreken.

MIJN WENSENGIDS AANVRAGEN