Nazorg

NAZORG

Na de uitvaart

In de periode na de uitvaart nemen wij diverse malen contact op. Gewoon om te horen hoe het met u gaat en even met u na te praten. Wij horen graag of alles naar wens is verlopen en of u nog ergens behoefte aan heeft.

We bespreken welke keuzes u nog moet maken en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld de tekst voor de dankbetuiging, het grafmonument of de bestemming van de as. Als het nodig is, kunnen wij u ook advies geven voor hulp bij rouwverwerking.

VERDERcoach

Eén van de partners van Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is Hilde van Poeijer van VERDERcoach. Zij begeleidt mensen bij ingrijpende veranderingen in hun leven. Zoals bij het overlijden van een dierbare. Dan is het fijn wanneer er iemand voor je is op die momenten dat u het nodig hebt en zolang u het nodig hebt.

Whappbook

Het Whappbook kan deel uitmaken van uw rouwverwerking. U kunt uw chatgesprek(ken) via WhatsApp nu vereeuwigen in een boek zodat u een blijvende herinnering heeft aan uw overleden dierbare.

Nabestaandenloket

Na een overlijden moeten er veel praktische zaken worden geregeld, zoals het opzeggen of wijzigen van een telefoonabonnement, bankzaken, verzekeringen, goede doelen of social media. Vaak blijven abonnementen onnodig lang doorlopen, terwijl hier veel kosten aan verbonden zijn. Met Nabestaandenloket handelt u, na een overlijden, alle abonnementen, contracten en accounts op één centrale plek af. Hierdoor hoeft u als nabestaande niet meer eindeloos telefonisch in de wacht te staan en telkens opnieuw uw verhaal te doen.

Dearly

Ondersteuning bij het verlies van je dierbare(n). We weten hoe moeilijk het kan zijn om je leven weer op te bouwen na het verlies van een dierbare. Dearly ondersteunt je in de emotionele en praktische stappen die hierbij komen kijken. Van het verbinden met een buddy of professional tot het krijgen van praktische tips.