• Arnhem: 026 84 83 148 
  Nijmegen: 024 22 101 22 
  's-Hertogenbosch: 073 22 100 82
  Wageningen: 0317 703 017  
 • BEGRAFENIS, EEN PLEK NA HET AFSCHEID

 • WANNEER BEGRAVEN DE VOORKEUR HEEFT

  Nog steeds wordt veel gekozen voor een begrafenis. Nabestaanden houden zo een plek om terecht te kunnen. Een begrafenis heeft vaak hogere kosten dan een crematie. U betaalt bij een begrafenis grafrechten. Deze kosten zijn per woonplaats anders. Ook de grafsteen kan veel geld kosten. Begraafplaats Moscowa in Arnhem bijvoorbeeld heeft vele soorten graven. U kunt kiezen uit algemene graven, huurgraven en koopgraven.

  Bron foto: begraafplaats & crematorium Moscowa, Arnhem

   

 • PARTICULIER GRAF, EEN EIGEN PLEK

  Een particulier graf heeft een persoonlijk karakter. Het is een eigen plek waar nabestaanden nog lang terecht kunnen. U kunt een graf kopen of huren voor 20 of 30 jaar. Daarna kunt u het recht verlengen met 5,10 of 20 jaar. Bekijk wat de grafkosten zijn bij u in de buurt.

  Algemene graven

  De begraafplaats bepaalt wie er in een algemeen graf worden begraven. En hoeveel personen er worden begraven. Een algemeen graf wordt meestal na 10 jaar geruimd. Deze periode kan op Begraafplaats Moscowa niet worden verlengd. Er zijn niet veel mogelijkheden voor het plaatsen van een grafsteen. Ook kunnen beperkt bloemen en planten worden geplaatst. Voor een algemeen graf betaalt u geen grafrecht. U betaalt alleen de kosten van het begraven zelf.

  Bron foto: begraafplaats & crematorium Moscowa, Arnhem

   

 • NATUURBEGRAAFPLAATS HEIDEPOL ARNHEM

  Een natuurgraf op Heidepol in Arnhem kan tussen de bomen liggen of in de heide. Vaak ziet u niet direct dat uw op een begraafplaats bent. De graven gaan uiteindelijk op in de omgeving. Een natuurgraf hoeft u niet te onderhouden. U koopt het grafrecht voor eeuwig af. Zo hoeven nabestaanden zich geen zorgen te maken over het verlengen van het grafrecht. De kosten voor het begraven beginnen bij € 3.500. U kunt de exacte locatie van een graf altijd terugvinden via GPS coördinaten. In elk graf kunnen ook drie vergankelijke asbussen worden geplaatst. ​Meer informatie over een begrafenis?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust voor de mogelijkheden op telefoonnummer 026 – 84 83 148. Contact over begrafenis mogelijkheden.

  Bron foto: natuurbegraafplaats Heidepol, Arnhem