Uitvaartonderneming in Arnhem, Nijmegen & Ede / Wageningen

Nadat uitvaartondernemer Jurgen Theunissen (38) jarenlang ervaring heeft opgedaan in de uitvaartbranche, is het tijd om zijn vleugels uit te slaan. De laatste drie jaar was hij onder andere actief als franchise uitvaartondernemer bij één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Na verloop van tijd begon het idee te groeien om een geheel eigen uitvaartonderneming op te zetten. Al vanaf zijn zestiende is hij actief binnen de uitvaartverzorging, eerst als drager en chauffeur tijdens zijn studie, later als uitvaartverzorger en relatiemanager. Door deze 19 jaar ervaring in de uitvaartbranche heeft hij veel kennis verkregen binnen de verschillende facetten van het vak en weet Jurgen nu heel goed hoe hij zijn eigen uitvaartonderneming in Arnhem, Nijmegen en Ede / Wageningen wil vormgeven.

Koen Mensink (30) is als uitvaartverzorger al twee jaar bij Jurgen in dienst. Hiervoor was hij teamleider van studentendragers. Ook hij heeft al jaren ervaring, ondanks zijn jonge leeftijd. Koen is intern opgeleid door Jurgen, waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld.

“Het moet niet gaan zoals wij het willen of zoals wij als uitvaartondernemer denken dat het hoort. Wij zijn van mening dat een begrafenisondernemer moet luisteren naar de familie en hun wensen als uitgangspunt neemt en dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals zij dat wensen. Alleen op die manier creëren we samen een uitvaart met een persoonlijke totaalbeleving”

“We luisteren naar de familie en nemen hun wensen als uitgangspunt”

Volledige ontzorging

Jurgen Theunissen gaat nooit uit van een standaard concept bij een uitvaart; hij stelt persoonlijke wensen voorop en de begeleiding gedurende de dag van de uitvaart is voor hem ook een heel belangrijk punt. “We geven mensen het gevoel dat ze zich nergens meer druk om hoeven te maken; voorafgaand aan en tijdens die dag. Van de ontvangst tot het einde zorgen wij ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en precies weten waar ze aan toe zijn. Deze gastvrije houding hebben wij opgedaan tijdens onze werkzaamheden in de horeca.

“We willen altijd wederzijds vertrouwen creëren en dat begint bij het eerste gesprek”

 

We willen altijd wederzijds vertrouwen creëren en dat begint bij het eerste gesprek. Doordat wij relatief jong zijn krijgen we terug dat wij onbevangen en vrij kunnen denken. Dit ervaren mensen als prettig.’’ Jurgen Theunissen adviseert mensen op zoek te gaan naar wat passend voor ze is. Dit begint al bij de rouwkaart en bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de locatie. Een uitvaart moet altijd maatwerk zijn en hierin maken Jurgen en Koen het verschil. In besloten kring begraven, op een natuurbegraafplaats, de crematie regelen en een waardevolle uitvaartplechtigheid zijn enkele diensten die Jurgen en Koen tot in de kleinste details kunnen regelen.

Uitvaartonderneming in Arnhem, Nijmegen, Ede / Wageningen en meer

Allebei de heren zijn al langere tijd werkzaam in verschillende regio’s en hebben daardoor kennis van de lokale mogelijkheden. Nu gaan ze zich focussen op een uitvaartonderneming in Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen en omliggende gebieden. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg kan de uitvaart verzorgen voor iedereen, ongeacht geloof of cultuur en met of zonder uitvaartverzekering.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en referenties van nabestaanden:

jurgentheunissenuitvaartzorg.nl

info@jtuitvaartzorg.nl

Regio Arnhem
026 – 84 83 148

Regio Nijmegen
024 – 22 101 22

Regio Ede / Wageningen
0317 – 703 017